Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


filmfestival.jpg

41 prosjekter har i dag fått støtte fra Prinsesse Märtha Louises Fond i 2016. Abloom står øverst på lista!

Prinsessens fond støtter tiltak i Norge til hjelp for barn under 16 år med funksjonshemming. Tildeling av midler skjer på Prinsesse Märtha Louises fødselsdag, 22. september, og i dag fikk Abloom den gode nyheten om at vi er en av mottakerne. 

Abloom vil bruke tildelingen fra Prinsessens fond til å dekke billetter til familier med barn og unge som har nedsatt funksjonsevne. Med andre ord: For første gang i år kan vi tilby gratis inngang til alle disse familiene på Abloom filmfestival i uke 47. Meld deg på festivalen her!

Du kan lese mer om fondet her.

Les om tildelingene her.

Bufdir og Oslo kommune bidrar også til de gratis billettene til målgruppene. Fire av fem festivaldager er dedikert til barn og unge og alle disse dagene har vi altså gratis billetter til familier.