Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


Alle fikk en varm velkomst av den hyggelige Abloom-maskoten. 

Alle fikk en varm velkomst av den hyggelige Abloom-maskoten. 

Abloom 2016 er i gang! De første to dagene har barna vært i sentrum. På søndag var det kick-off med klovn, tryllekunster, ansiktsmaling, henna-maling, film og animasjonsverksted. På mandag var det barnehagenes tur til å være med på moroa!


På aller første dag av Abloom 2016 var det massevis av aktiviteter å velge mellom på Filmens Hus i Oslo sentrum. Klovne-showet var en imponerende blanding av akrobatikk og tryllekunster. Og det ble gratis muffins på alle! 

Saken fortsetter under bildet.


Abloom har blitt et fast lyspunkt i slutten av den mørke novembermåneden. I år fyller Abloom fem år, og festivalen er allerede godt etablert. 

På kick-off-dagen i år fikk alle barn sjansen til å få ansiktet malt av meget kyndige hender. Henna-malingen var ikke mindre kunstferdig. 

Etter at trylleshowet var ferdig kunne publikum velge mellom å se Disney-klassikeren Snøhvit (1937), eller ta seg en tur i det flotte animasjonsverkstedet. Etter filmen fikk også de barna som hadde vært filmpublikum sjansen til å prøve seg på å lage sin helt egne animasjonsfilm. Her ble det både klipp og lim på gamlemåten og animasjon med moderne data-verktøy. 

Saken fortsetter under bildet. 


Uten de frivillige, ingen Abloom-festival!

Uten de frivillige, ingen Abloom-festival!

På torsdag åpner den “voksne” delen av programmet. Jørgen Foss er konferansier, Geir Lippestad kommer, og det blir en lang rekke spennende innlegg fra pårørende og fagpersoner. Vi ses på Saga Kino! 

Se flere bilder nedenfor og på Facebook!