Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


KOS: Oslos ordfører Marianne Borgen (SV) holdt tale for glade barn på Tøyen. Foto: Abloom

KOS: Oslos ordfører Marianne Borgen (SV) holdt tale for glade barn på Tøyen. Foto: Abloom

Fredag 19. mai feiret vi mangfold og alle barns rett til å bli verdsatt, sett og hørt. Abloom-maskoten storkoste seg med glade barn og ordfører Marianne Borgen leste dikt. 

Se bildegalleriet fra Mini Abloom her!

Over 200 barn fra to skoler og flere barnehager i bydelen veltet seg i lek, aktiviteter og film med mening. En klasse fra Hovseter skole kom også. – Det var vi veldig glade for. Enkelte voksne fra Voksenopplæringen deltok, og også noen hjemmeværende i bydelen. 

Vi hadde et todelt program for skolebarn og barnehagebarn (film og aktiviteter). Barna elsket filmene som ble vist. De store barna kom med tilbakemeldinger om spesielt en av filmene, “Søskenperspektiv”. Ordføreren ønsker å ta denne filmen videre til Bystyret. Den forteller hvordan det er å være søsken til noen med med nedsatt funksjonsevne. Viktig! 


MINI ABLOOM: Abloom-maskoten koser seg med Marianne borgen (midten) og Ablooms ansatte og frivillige. Foto: Abloom

MINI ABLOOM: Abloom-maskoten koser seg med Marianne borgen (midten) og Ablooms ansatte og frivillige. Foto: Abloom

Kiwi på Tøyen sponset oss med mye frukt. Tusen takk!  Det var kjempehyggelig for de frivillige. Det var en flott dag hvor vi skulle ha det morsomt og kose oss. 

Abloom hadde over 20 frivillige, og majoriteten kom fra AFA-prosjektet (Aktivisering av Flyktninger og Asylsøkere). Hva skulle vi gjort uten dem? De fleste var fra Syria og andre land i Midtøsten. 

Vi setter stor pris på ordfører Marianne Borgens besøk og opptreden. Borgen har vært en fryktløs forkjemper for Oslos minoriteter i flere tiår, som politiker og fagperson. Abloom sender en varm takk – ikke bare for besøket denne gang, men for alt hun har gjort for byens minoriteter.

– Det er det langsiktige arbeidet over mange år som skaper de store, fundamentale endringene. Abloom vet dette, og vet også hvor mye det koster av tid, krefter og penger. Det at hun prioriteter vårt arrangement er noe vi er virkelig glade for, sier Abloom-leder Faridah Shakoor. 

Vi vil også takke alle barn, foreldre, frivillige og andre som har brukt tid på å gjøre denne dagen så spesiell for barna på Tøyen. 

Tusen takk – og vi ses igjen snart!