Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method

Prinsesse Märtha Louise vil være til stede ved åpningsseminaret under Abloom Filmfestival på Saga kino i Oslo 22. november 2018.


Prinsesse Märtha Louise  Foto: Cathrine Wessel, Det Kongelige Hoff

Prinsesse Märtha Louise

Foto: Cathrine Wessel, Det Kongelige Hoff

  – Prinsesse Märtha Louise er genuint interessert, omsorgsfull og har lang erfaring med å hjelpe barn og unge med funksjonsnedsettelser. Abloom er meget takknemlig og vi  gleder oss til å møte prinsessen på konferansen, sier festivaldirektør Faridah Shakoor Nabaggala.

 Prisbelønte Abloom filmfestival er en mangfoldig filmfestival om og for barn og unge som har nedsatt funksjonsevne. I 2017 besøkte hele 2700 personer Abloom filmfestival. For syvende år på rad arrangerer Abloom denne viktige fagkonferansen som er en del av Abloom filmfestival. 

I år er temaet ”Universell Utforming? Utforming for alle!”. Det er derfor særlig gledelig at vi kan fortelle at Prinsesse Märtha Louise har bekreftet sin tilstedeværelse under åpningsseminaret.

 


Festivaldirektør og Abloom-leder Faridah S. Nabaggala.  Foto: Abloom

Festivaldirektør og Abloom-leder Faridah S. Nabaggala.

Foto: Abloom

Solid engasjement

 Prinsessen har et solid og mangeårig engasjement for vår målgruppe gjennom Prinsesse Märtha Louises fond som gir støtte til positive, daglige aktiviteter for funksjonshemmede barn og unge.

 – Prinsessen er et forbilde for brukere, pårørende og vi som daglig jobber for å styrke mennesker med funksjonsnedsettelser i Norge. Hun har vært, og er fortsatt, allsidig og engasjert i menneskers velvære – uavhengig av hudfarge, økonomiske stand, religion, kjønn og legning. Norge har all grunn til å være stolt av Prinsesse Märtha Louise, sier festivaldirektør Faridah Shakoor Nabaggala.

 

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke Prinsesse Märtha Louises besøk må be om akkreditering elektronisk til  – Festivaldirektør Faridah S. Nabaggala på  epost: faridah@abloom.no  mobtlf: 46341945 innen 15. november 2018 klokken 15.00

 

Påmelding til konferansen (gratis!): abloom.no/registrering

  

Om Abloom  


Faridah i aksjon på et av organisasjonens mange arrangementer. Foto: Abloom

Faridah i aksjon på et av organisasjonens mange arrangementer. Foto: Abloom

 Les mer om Abloom-festivaldirektør Faridah Nabaggalas personlige kamp her

 Abloom startet som som en filmfestival, men ble raskt til en egen interesseorganisasjon med daglig aktivitet, flere ansatte og mange frivillige. Siden 2012 har Abloom jobbet iherdig for økt oppmerksomhet, styrking av rettigheter, reell inkludering og aktivisering av mennesker med funksjonsnedsettelser, inkludert mange asylsøkere og flyktninger. En sentral del av Ablooms arbeid er fortsatt den årlige filmfestivalen, som inkluderer fagkonferansen på Saga Kino.

 – Abloom Filmfestival har opparbeidet seg et solid og positivt omdømme siden 2012. Blant annet har professor ved Institutt for sosialt arbeid, NTNU, Berit Berg sagt følgende om vår fagkonferanse: “Fagkonferansen er spot on for forskere, pårørende og målgruppa”. Dette er vi stolte av, sier festivaldirektør Faridah Shakoor Nabaggala.

Fellesskap gir styrke

– I syv år har vi gjentatt det samme igjen og igjen: Alle barn og unge med nedsatt funksjonsevne skal bli verdsatt, sett og hørt! Dette er noe vi aldri viker fra. Fellesskap gir styrke!

 

Alle er velkommen! Helt gratis

 Kontaktinformasjon:

 Festivaldirektør Faridah S. Nabaggala

faridah@abloom.no

Tlf: 46341945

Besøksadresse: Youngstorget 2B, 7.etg, 0181 Oslo.

Postadresse: Postboks 9098, Grønland 0133 Oslo, Norge
www.abloom.no  og https://www.instagram.com/abloomfilmfestival/