Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method

Kjære journalister, bloggere og fotografer

Vi inviterer presse, bloggere og fotografer til Abloom Filmfestival.

Mitt navn er Faridah S Nabaggala og jeg er grunnlegger og leder av Abloom og Abloom Filmfestival. Abloom Filmfestival 2018 er rett rundt hjørnet (18. – 24. november) og jeg ønsker å fronte et veldig viktig tema:

  • Universell Utforming for barn og unge med funksjonsnedsettelser. Altfor mange barn og unge med funksjonsnedsettelser får ikke gått på sine nærskoler og får heller ikke vært med på lek og aktiviteter.  

  • Vi kan snakke lenge om abort og sorteringssamfunn, men hva gjøres egentlig for å ta vare på de funksjonshemmede barna som faktisk lever – her og nå? De harde arbeidet for å gi funksjonshemmede barn og ungdom like muligheter til å delta krever mye mer enn debatter om prinsipper og etikk, men er det eneste som gjør en reell forskjell.    

  • Minoritetsspråklige barn og unge med funksjonsnedsettelser er spesielt utsatt, deriblant mange asylsøkere og flyktninger, og Abloom jobber for å involvere og aktivere disse i samfunnet.

  • Prinsesse Märtha Louise og ordfører Marianne Borgen deltar på fagkonferansen 22. november. Prinsessen har støttet dette arbeidet i lang tid, og SV har vært i front når det gjelder å bruke mer penger og tid på Universell Utforming. Men hvor er de andre partiene?

  • Jeg er selv alenemor til en gutt med funksjonsnedsettelse og har snakket mange ganger om min personlige kamp.

  • Abloom slåss for reelle endringer og positivt fokus, ikke uendelig klaging på samfunnet og politikere. Vi mener absolutt alle kan bidra og bør oppmuntres til å gjøre sitt beste.   

Abloom ønsker deg velkommen til å dekke festivalen, ta tak i tematikken, lage reportasjer og ta bilder. Dersom dere er interessert i å ta en prat, så ta kontakt på 463 41 945 eller faridah@abloom.no

Vil du melde på deg og andre til festivalen eller et annet arrangement? Registrer deg her.

Bakgrunnsinfo:

God Morgen Norge (under navnet Faridah Shakoor http://www.tv2.no/v/1083048/).

KK   kk.no/mamma/fighteren-faridah-69654979