Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


aff2017.jpg

Årets filmfestival går av stabelen 18. november og varer frem til 24. november. Vi kan love et variert og innholdsrikt program for alle og enhver, med spesielt fokus på barn og unge med funksjonsnedsettelse.

 Abloom sin visjon er at alle barn og unge med nedsatt funksjonsevne skal bli sett, verdsatt og hørt. Derfor er hele fire av de fem festivaldagene dedikert spesielt til barn og unge, med aktiviteter og film for hele familien. Festivalen er også en plattform for dialog og fagutveksling. Tema for å årets fagkonferanse er “Universell Utforming – Teknologi gir muligheter” og åpent for pårørende, fagpersoner, private og offentlige organisasjoner, politikere og andre med interesse for tema.

 Fagkonferansen blir i år en spennende arena, med fokus på transport og samferdsel, og de muligheter teknologiens utvikling har gitt oss.  Her får du også anledning til å bli kjent med Abloom og en rekke andre organisasjoner som arrangeres egne stands under konferansen.

 Prinsesse Märtha Louise kommer også

Samtidig er vi stolte av å kunne meddele at Prinsesse Märtha Louise er en av de inviterte som kommer til å være tilstede denne dagen. Prinsessen har et solid og mangeårig engasjement for vår målgruppe gjennom Prinsesse Märtha Louises fond som gir støtte til positive, daglige aktiviteter for funksjonshemmede barn og unge. Vi ser virkelig frem til å dele erfaringer med henne.prinsessen.jpg

 

Vi har fortsatt noen ledige plasser igjen så her gjelder det å være raskt ute. Fristen går ut om noen få dager!

Variert program over flere dager

Søndag 18. og mandag den 19. november arrangerer vi Kick off og Barnehagens dag på Aktivitetshuset K1 og Filmens Hus. Barn og ungdomsdagen, fagkonferansen og familiedagen 22, 23 og 23 november arrangeres på Saga Kino. Ved bruk av aktiviteter, konkurranser, underholdning, foredrag og ikke minst filmer til både små og litt større, håper vi å kunne understreke hvor viktig det er at alle barn og unge med nedsatt funksjonsevne skal bli verdsatt sett og hørt!

Gratis billetter barnefamilier

Abloom er blitt en viktig aktør i samfunnsdebatten, med fokus på barn og unge med nedsatt funksjonsevner i innvandrermiljøer i Norge. Derfor er vi opptatt av at festivalen er inkluderende og tilgjengelig, og tilbyr gratis billetter til barn og unge, og deres familier som av økonomiske grunner ikke har mulighet til å dra på kino. Å kunne være med på å gi dette tilbudet til mange foreldre og barn gir oss derfor en enorm glede.

 

Ønsker du å være med er det fortsatt plasser på noen utvalgte filmer, du kan se programmet og bestille billettene dine her.

Lyst til å være frivillig hos oss?

Nå som festivalen går av stabelen om noen få uker, har vi også intensivert koordineringen med våre frivillige. I fjor hadde vi intet mindre enn 3215 besøkende, og vi forventer i hvert fall å tangere denne rekorden. Et slikt arrangement er selvfølgelig avhengige av frivillige som brenner for vårt tema. Har du lyst til å bidra?

Hos Abloom vil du få verdifull erfaring med organisasjonsarbeid og med temaet vårt, muligheten til å bli kjent med mennesker fra alle verdens hjørner, men også sjansen til å være med på festival og ha det gøy.

Klikk på denne linken for å melde deg på nå!

Meld deg på nå!