Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


Abloom-leder Faridah tok imot Prinsesse Märtha Louise og ordfører Marianne Borgen (SV). Foto: Bjørn Lecomte

Abloom-leder Faridah tok imot Prinsesse Märtha Louise og ordfører Marianne Borgen (SV). Foto: Bjørn Lecomte

Alle i Abloom, ansatte, frivillige, brukere, pårørende og fagfolk… Vi takker dere igjen for alt som er blitt gjort og sagt før, under og etter Abloom Filmfestival 2018. Ingen er glemt, og alle skal føle seg stolt av det de har gjort og bidratt med.

Ler mer om Abloom her.

På Fagkonferansen 22. november fikk vi flott besøk av Prinsesse Märtha Louise og Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV). At to så viktige og genuint engasjerte mennesker i det norske samfunnet tok seg tid til å komme på Fagkonferansen er noe vi setter veldig stor pris på.

Se Faridahs hilsen til Prinsesse Märtha Louise her.

Se Faridahs hilsen til ordfører Marianne Borgen (SV) her.