Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


Aouatef Akhrif (31) fra Østensjø. Foto: Bjørn Lecomte

Aouatef Akhrif (31) fra Østensjø. Foto: Bjørn Lecomte

Aouatef studerer helsefag på Kuben videregående skole. Hun er opprinnelige fra Marokko, og har bodd i Oslo i åtte år. Nå gleder hun seg til å lære mer om mennesker med funksjonsnedsettelse. I dag begynner hun som praksiselev hos Abloom.

— Hvorfor vil du jobbe med funksjonshemmede?

— Jeg har tidligere jobbet med eldre og mennesker med psykiske lidelser. Nå vil jeg lære om mennesker med funksjonsnedsettelse. Jeg er nysgjerrig og åpen for kunnskap om våre medmennesker, sier Aouatef og legger til:

— Det er viktig å jobbe med flyktninger, slik at de kan få utvikle seg i samfunnet. Hvordan kan vi integrere dem? Hva kan vi gjøre for å hjelpe hverandre? Dette er spørsmål som jeg gjerne vil finne noen svar på og lære mer om.

Aouatef snakker flytende arabisk, noe som er veldig viktig for å nå ut til mange flyktninger som har kommet de siste årene.

— Det er viktig at vi som snakker arabisk hjelper flyktninger med samme morsmål. Da åpner de seg og forteller og føler seg trygge. Språk er et viktig redskap, og vi må bruke det.

Lik oss på Facebook!