Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


Frode Kyvåg. Foto: Arbeiderpartiet

Frode Kyvåg. Foto: Arbeiderpartiet

26. april er det tid for Mini Abloom Stovner på Rommen skole. Abloom har gleden av å annonsere at sekretær i Byrådsavdeling for kultur, idrett og frivillighet, Frode Kyvåg, deltar på arrangementet.

Velkommen til Mini Abloom Stovner på Rommen skole den 26. april fra 10-14.

Hva er Mini Abloom?

Mini Abloom er en Pop-up festival (drevet som pilotprosjekt siden 2015) arrangert av Abloom med fokus på barn og unge med funksjonshemminger og deres pårørende. Festivalen varer fra 1-2 dager og er en miniversjon av den årlige hovedfestivalen til Abloom i uke 47.

Les i Aftenposten: Frode Kyvåg er Årets Osloborger

Hva gjør vi og hvem når vi?

Mini Abloom har fire år på rad invitert barnehagebarn, grunnskoleelever og pedagoger til temadager bestående av underholdning for barn gjennom filmvisning og andre morsomme aktiviteter. Hver Mini Abloom har et spesifikt tema som gjør at barn og unge får mer kunnskap og økt bevissthet om funksjonsnedsettelser. Dette skjer gjennom aktiviteter, moro og samtale.

Meld deg på!

I år blir det aktivitetsdag, da temaet for årets Mini Abloom er “Rett til deltakelse i organisert idrett”. Vi skal ha det moro, men samtidig lære hvordan alle kan få være med. Dette er fundamentale deler av arbeidet for Universell Utforming – som vi mener alle i Norge må bli bedre kjent med. Alt vi foretar oss i Mini Abloom har et fokus på tilgjengelighet og tilrettelegging for funksjonshemmede.


Mini+Abloom+2019 (1).jpg