Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method
Abloom-direktør Faridah Nabaggala.

Abloom-direktør Faridah Nabaggala.

– I møte med Koronavirus-pandemien vil Abloom filmfestival ta den virtuelle ruten, hvis den ikke kan være vert for en fysisk begivenhet, sier festivaldirektør Faridah Nabaggala.

Ettersom mange filmfestivaler over hele verden for øyeblikket blir avlyst eller utsatt, har det å koble seg på digitalt blitt viktigere enn noen gang. Abloom lanserer derfor en virtuell filmfestival for første gang. I skyggen av COVID-19 ser vi det som en måte å bygge bro gjennom virtuell avstand.

Kinoer kan forbli steng, og filmfestivaler kansellert til venstre og høyre, men det betyr ikke at våre følgere/tilhengere skal gå glipp av det beste som har skjedd dem, nemlig Abloom filmfestival. Dette betyr også at vi kan nå ut til andre kommuner som ellers kanskje ikke ville kommet på festivalen.

Festivalen jobber også hånd i hånd med distributører og filmskapere for å få dette på plass. I mellomtiden har filmskapere fra utlandet og Norge meldt inn filmene sine til AFF 2020.

Mens noen av visningene er gratis, er andre betalt for gjennom leie eller engangsstrømming. Husk at å kjøpe en billett vil bidra til å holde liv i en allerede krevende bransje. Abloom ville heller ikke kunnet eksistere uten støtte fra våre sponsorer og partnere.

Abloom 4 Kidz

Trenger du hjernetrim? Abloom 4 Kidz er en side med mange digitale, interaktive spill for barn og unge. Gå inn på Abloom.no for sjekke det ut.

Det gjenstår å se om dørene til Abloom filmfestival kan åpnes som normalt i november. Det som det derimot er liten tvil om, er at det ser mørkt ut for Mini Abloom, som skulle blitt arrangert den 29. mai. Vi har derfor bestemt oss for å gjennomføre festivalen på nett. For mer informasjon om Mini Abloom, trykk her

Alle barnehager og skoler fra 1. til 4. kan melde seg på ved å trykke her.