Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method
Covid-19-fellesdugnad.png

Kjære samarbeidspartnere og interesserte!

 

Abloom har gleden av å dele en god nyhet med deg, nemlig vårt prosjekt kalt “Fellesdugnad mot koronaviruset”.

Vi takker for kontakten vi har hatt så langt, og håper alt går bra med dere i denne tiden.

Abloom vil hjelpe helsemyndighetene i Norge med å få ut eksisterende informasjon. Vi har laget interaktive digitale spill om informasjonsspredning rundt Covid-19.

 

Abloom ønsker å fortelle om noen av våre aktiviteter – som dere er hjertelig velkomne til å bruke eller delta på. Vårt mål er alltid å skape et inkluderende samfunn der barn og unge med funksjonsnedsettelse blir verdsatt, sett og hørt. Vi tror at et samfunn blir mer inkluderende når vi deltar i konkrete aktiviteter – sammen.

 

Hovedaktivitet som dere kan aktivt del  i deres nettverk og delta på.

  1. Digital barnebok – Abloom skal snart publisere en egen e-barnebok om koronaviruset. Målet er at den skal gjøre det mulig for barn, unge og deres foreldre å lære mer om virusets natur og måten det kan stanses på. Boken kommer snart!

  1. Vi har utviklet en side med mange digitale, interaktive spill for barn og unge. Gå inn på abloom.no for sjekke det ut. Her kan du blant annet lære om myter som forbindes med koronaviruset blant minoritetsspråklige i Norge. Spillene er en kombinasjon av digital moro, inkludering og informasjon om smittevern. Spillene fungerer godt for alle. Flere spill på ulike språk og aktiviteter kommer fortløpende. Kom gjerne med innspill til hvordan vi kan gjøre ting bedre og mer relevant for deg og dere. Send til post@abloom.no.

  1. Abloom Filmfestival 2020 blir arrangert som normalt, men med sterkt utvidede digitale løsninger, korrekte smittervernregler osv. Festivalen varer fra 15. til 21. november, og har arrangementer for barn, ungdom, familier – og selvfølgelig Abloom Fagkonferanse 19. november på Saga Kino. Temaet for fagkonferansen er “Død og sorg – en bortgjemt virkelighet”.

Les mer om filmfestivalen her.

Blir du med? Arrangementet er gratis, interessant og lærerikt! For påmelding, trykk her.

IMDi er samarbeidspartner og delfinansierer prosjektet.