Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method

Abloom – og Abloom filmfestival

Abloom (se abloom.no) er en organisasjon som hjelper barn og unge med funksjonsnedsettelse. Vi har et spesielt fokus på minoritetsspråklige funksjonshemmede – hvorav mange er asylsøkere og flyktninger. Vi driver en årlig filmfestival (Abloom Filmfestival uke 47), har en pop up barnefestival (Mini Abloom på Stovner), og har en rekke andre arrangementer. Vi når ut til mennesker som ofte står helt utenfor det norske samfunn.

Du kan lese mer om Ablooms grunnlegger og leder, Faridah S. Nabaggala her: http://static1.squarespace.com/static/5509f21ae4b0ed764d6719ac/55e046dce4b07982bcd36597/5bfffa5b4d7a9caafdf3c2e9/1543502443465/Faridah+Intervju-compressed.pdf

ambassador-plakat-v01.png

Abloom Filmfestival fyller 10 år under festivalen i november 2021. Og vi ønsker å ha med deg på laget frem mot jubileumsfestivalen i november neste år.  Abloom har alltid samme beskjed til samfunnet: Alle barn og unge med nedsatt funksjonsevne skal bli, verdsatt, sett og hørt!

Å være ambassadør for Abloom innebærer:

  • At du hjelper oss med å promotere våre mål og vårt virke på sosiale medier og tradisjonelle medier.

  • At du hjelper Abloom ved å skape engasjement i samfunnet og i spesifikke miljøer som du representerer/har innflytelse i.

  • At du hjelper Abloom med kontakter og networking innad i miljøer du har tilgang til.

  • At Abloom også får lov til å promotere deg som vår ambassadør.

  • At du blir tatt bilde av sammen med Ablooms leder Faridah S. Nabaggala.

  • At du er hjertelig velkommen til Abloom Fagkonferanse 2020 og 2021, samt arrangementet Førpremiere med regissørbesøk, Abloom filmfestival 2020 16:00-18:00 på Filmens hus den 16. november. https://www.abloom.no/new-page

  • At du forstår at vi ikke har mulighet til å betale for denne hjelpen, men at den  settes veldig pris på – og du vil bli hedret og profilert så ofte vi kan.

  • Ta kontakt via post@abloom.no