Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


blådue.png

– August er årets åttende måned. Den siste sommermåneden. Kampen for at alle barn og unge med nedsatt funksjonsnedsettelser uansett bakgrunn skal bli sett, verdsatt og hørt fortsetter. Gjennom våre organisert og målrettet aktiviteter skal vi sørge for dette. Bli med og gjør en forskjell. Alle skal med, sier festivaldirektør Faridah Nabaggala.

Nytt Abloom-initiativ: Awareness Week uke 47

Vårt nyeste initiativ, Abloom Awareness Week, arrangeres fra nå av årlig i uke 47. Denne uken skal vi virkelig sette barn og unge med spesielle behov på agendaen. Vi skal spre kunnskap og tips til hva vi alle kan gjøre for å  skape et mer tilrettelagt og inkluderende samfunn. Vi håper dere har lyst til å engasjere dere! Alle som deltar under AFF 2020 får vår helt nye Blådue-pin.

Bli en SoMe-ambassadør for barn og unge med spesielle behov!

Vår årelange samarbeidspartner og støttespiller, Fabian Stang, har til vår store glede sagt ja til å bli den første SoMe-ambassadøren for barn med nedsatt funksjonsevne. #aff2020 #allchildrenandyouthwithdisabilitiesshallbeseenheardandappreciated.

Les mer om hvordan du også kan bli det her.


Fabian Stang med brosjyren for vårt prosjekt “Funksjonsnedsettelse - ikke en guddommelig straff”.

Fabian Stang med brosjyren for vårt prosjekt “Funksjonsnedsettelse – ikke en guddommelig straff”.

Festivaldirektør Faridah Nabaggala bidrar til økt mangfold i film og filmkultur

Norsk filminstitutt har kontaktet Abloom og ytret at de ønsker å samarbeide med Faridah. Norsk Filminstitutt lanserte i 2019 handlingsplanen Relevans, Publikum, Bærekraft, og i løpet av 2020 ønsker NFI å realisere tiltakene i planen. For å kvalitetssikre dette arbeidet med å skape en mer inkluderende filmbransje, oppretter de nå en referansegruppe for inkluderingsarbeidet. Og med på laget er Faridah. Les artikkelen om samarbeidet her.

Ablooms leder deltok i august på podkasten «Helhjerta» med Heidi Skutlaberg Wiig. Podcasten utgis av Kompetansebroen.no. Du kan høre den på alle podcastplattformer og Spotify. Den episoden kommer i oktober.

FELLESDUGNAD MOT CORONAVIRUSET


Abloom bidrar i fellesdugnaden mot Coronaviruset.

Abloom bidrar i fellesdugnaden mot Coronaviruset.

Abloom ønsker alle barn lykke til med første skoledag!

Etter en veldig spesiell vår og en kanskje noe annerledes sommer 2020, har koronasituasjonen preget både elevenes og lærernes skolehverdag dette året. Og sånn kommer det til å forbli en god stund til. Derfor ønsker Abloom med hjelpe både elever og lærere på skolen. Alle skal lære å forebygge og hindre smittespredning av Covid-19. Ta i bruk våre spill ved å trykklek her.

Abloom 4 Kidz er et online pedagogisk tilbud vi i Abloom har utviklet. Her kan du finne spill i ulike former. Vi er i startfasen med Abloom 4 Kidz og vil gjerne ta deg med på reisen, så hold deg oppdatert, for det kommer mer! Se mer og finn spillene her og her.

Abloom deltar under Friluftslivets uke

Under “Friluftslivets uke” får man oppleve en rekke opplevelser for store og små gjennom dagen. For mer info klikk her.

Påmelding kan gjøres ved å sende en mail til post@abloom.no eller ved å trykke her.


Friluft.png

Abloom ønsker dere velkommen til den niende Abloom filmfestival fra 15 . til 21.11.2020.

Årets tema: Død og sorg – en bortgjemt virkelighet. Planleggingen av AFF 2020 er i gang. Abloom filmfestival skal være mer digitalt tilgjengelig, og derfor streamer vi noen av arrangementene på nett. Dette betyr også at vi kan nå ut til flere mennesker i Norge, som ellers kanskje ikke ville ha kommet på festivalen. Bli med på AFF 2020 Online, registreringen starter 01. oktober.

Les om Abloom filmfestival 2020 her:

Pressemelding

ÅRETS FAGKONFERANSE

FILMPREMIERE MED REGISSØRBESØK

REGISTRERING


AFF 30230.png

Bli frivillig

Kjære alle frivillige! Det er en stund siden vi har vært samlet på grunn av koronaviruset. Vi håper alt går bra med dere og at helsen er fin. Vi vil veldig gjerne invitere dere tilbake til planlegging av årets filmfestival og informasjon om et nytt Abloom-initiativ, nemlig Abloom Awareness Week. Les mer om det her

Vi ser frem til å se dere igjen! Påmeldingsfrist: 10.09.20

Frivilligmøtet finner sted fredag den 11.09 klokken 17:00 – 19:00 i våre lokaler på Youngstorget 2B, 3. etasje.

Abloom søker medarbeidere. For mer info, klikk her.

Har du lyst til å være frivillig i Abloom? Du er hjertelig velkommen! Trykk her.