Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method
Oslos ordfører, Marianne Borgen.

Oslos ordfører, Marianne Borgen.

I forbindelse med at Abloom skal gi ut boken “Historien om Koronaviruset”, har vi den store glede av å kunne meddele at Oslo-ordfører, Marianne Borgen, deltar på boklanseringen. Ordføreren har vært en tett støttespiller for Abloom i mange år, og hun støtter nå Ablooms arbeid med å trappe opp innsatsen for å hindre spredning av Koronaviruset til alle.

Å nå ut til barn med informasjon om Covid-19, er viktig for at de skal forstå hvorfor verden er som den er akkurat nå. Dessuten vil det fort kunne komme nye varianter eller andre type pandemier eller epidemier i fremtiden. Blant innvandrere og barn av innvandrere, har hyppigheten av smitte stort sett vært større, i all hovedsak på grunn av mangel på informasjon på andre språk. Abloom ønsker å hjelpe helsemyndighetene med å få ut eksisterende informasjon, som allerede er lagt ut av Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsedirektoratet, på forskjellige språk. Vi ønsker også å øke kunnskapen hos barn.

Boken er gratis og tilgjengelig digitalt i tillegg kommer den til å finnes på flere språk, men er per i dag kun tilgjengelig på norsk og engelsk. Lydbøkene er tilrettelagt for alle som ønsker eller trenger lydstøtte.

Boklanseringen vil finne sted 25.09 klokken 13:00 til 14:00 på Kuben yrkesarena (Kabelgaten 10-12, Oslo), sentralen/store auditorium. Vi håper så mange som mulig dukker opp! For mer info, klikk her.