Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method
dasfdsdfas.png

– Grip muligheten, se så mange filmer i uke 47 du rekker på Abloom Play, og bli med på moroa, sier Ablooms festivaldirektør Faridah Nabaggala. 

Filmfestivalen nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til å gjennomføre programmet. Vi har allerede startet nedtellingen og nå kan du også telle ned dagene med oss. Du kan nå legge inn nedtellingen på kalenderen din ved å trykke på “Legg til i kalenderen” på startsiden vår. Abloom har siden utbruddet av koronapandemien i Norge fulgt utviklingen og bidratt med tiltak for å øke bevissthet om viruset. På grunn av økende smittetall har myndighetene innført nye smitteverntiltak. Les om de her.

HVA HAR SKJEDD I ABLOOM I OKTOBER?

Mandag 19. oktober hadde Abloom undervisning på ortopediingeniørutdanningen. De skal arbeide med eksamensoppgavene sine, som inneholder temaer de benytter i undervisningen sin. Festivaldirektør Faridah Nabaggala ble også invitert på en inspirasjonssamling for foreldre og ansatte i tilrettelagte boliger og mennesker med utviklingshemming. Her er noen av spørsmålene som ble stilt av Inkluderingsprest på Romerike, Elisabeth Kristiansen.

  • Hva var det som gjorde at du engasjerte deg i arbeidet for barn og unge med funksjonshemmede?

  • Visste du noe om funksjonshemmedes situasjon før du fikk sønnen din? Hva har vært hovedproblemet i møte med samfunnet?

  • Du har sagt: “Finn ditt kall og glem offerroller”. Har det vært en hard kamp å kjempe for sønnen din?

  • Hva gir deg nye krefter?

  • Kan du fortelle oss om Abloom og det organisasjonen står for?

5.jpg

SNART BRAKER DET LØS!

Abloom 2021 nærmer seg med stormskritt. Vi er dessverre nødt til å holde store deler av festivalen online, men vi gleder oss allikevel! Abloom filmfestival feirer ni år, og 2020 har vært et ekstra spesielt år i disse Korona-tider. Tiltakene fra myndighetene endrer seg i samsvar med smittebølgen og Abloom jobber intensivt med å kunne skape god stemning og få på plass en opplevelse som kan matche den vi hadde før Korona. For å se årets festivalkatalog, trykk her.

AFF 2020 ONLINE PÅ MOBIL/NETTBRETT 

Abloom presenterer en flunkende ny strømmeplattform kalt “Abloom Play”, med både kvalitet og kvantitet som tar pusten fra en. Lag en profil for 79 kr i måneden, og få muligheten til å strømme det virtuelle programmet for festivalen. Programmene blir tilgjengelig når festivalen starter. Det fysiske programmet skal foregå på Saga kino.

f

Bli med på årets arrangementer – Du kan streame våre konferanser her.

HVA SKJER FREMOVER? 

MGP Junior-stjernene Emu og Abu skal spille deres nye låt “Glemt” på filmfestivalen. Gled dere til å møte superfinalistene fra MGP Junior den 19.11.20 på fagkonferansen..

Emu og Abu sammen med festivaldirektør, Faridah, på Ablooms kontorer.
Emu og Abu sammen med festivaldirektør, Faridah, på Ablooms kontorer.

2.jpg

Hør låten deres her.

INTERNASJONAL MOTTAKELSE

Vi minner om årets førpremiere med regissørbesøk! Filmskapere, filmskoleelever og andre relevante og interesserte personer er invitert til denne herlige tyrkiske aften, med filmen «Tamam Miyiz». Det vil bli holdt en introduksjon fra regissøren. Arrangementets mål er å skape et åpent og tilgjengelig samfunn for alle, ved å samle aktører i film- og kulturbransjen, samt stimulere en inkluderende filmkultur. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein vil offisielt åpne den internasjonale mottakelsen med ambassadører fra ulike ambassader i Oslo.

Grunnet Covid-19 vil det KUN være spesielt inviterte som for delta fysisk i år! Personer som har feber, hoste eller andre symptomer på luftveisinfeksjon (selv ved milde symptomer), skal ikke delta på våre arrangementer. Gjeldende smitteverntiltak vil bli ivaretatt!

Abloom_Paneldebatt+2019_FOTO_Alf+Simensen.jpg

Ønsker du å delta digitalt? Send oss en påmelding på e-post(post@abloom.no) og merk e-posten med «stream». Vi vil da sende deg mer informasjon. Streamingen starter klokken 17:00. Programmet for den internasjonale mottakelsen er tilgjengelig her.

Følg denne linken for å se alt som årets festival har å by på.