Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method


24059538_1593049007430882_1056342170625399059_o.jpg

Dato, sted og tid: 25. november 2021, Saga Kino, 10:00-14:50

Jørgen Foss er en ung mann, men har allerede rukket å bli et norsk kulturikon. 31-åringen er en kjent og kjær skuespiller og personlighet med berømte roller i Vann over ild Pitbullterje, Skolen,  og mange andre filmer og serier. I 2016 hadde Foss også den norske stemmen til Clowhauser i Disneys Zootropolis.

Foss har også vært leder av  Landsforeningen for Overvektige (LFO), en norsk interesseorganisasjon som har som mål å hjelpe og lette hverdagen til alle som sliter med overvekt. I 2015 trakk han seg som leder på grunn av hets.

Abloom Filmfestivals fagkonferanse har hatt Foss som konferansier tre ganger tidligere, så det var naturlig for oss å spørre om han ville stille opp på denne tiende Abloom filmfestivals fagkonferanse – 25. november på Saga kino. Da Abloom spurte, kom det er raskt JA!  Det gleder vår leder, Faridah Nabaggala:

— Jørgen Foss er et fantastisk menneske, en god venn av Abloom og en uslitelig alliert av mennesker med funksjonsnedsettelse. Ikke bare er han dypt engasjert og aktiv: han er virkelig uredd i måten han jobber på. Han velger alltid å ta tak i vanskelige problemstillinger, og det passer oss i Abloom meget godt. Vi takker ham for alt han har gjort for oss så langt, og gleder oss til at han skal være konferansier på jubileumskonferansen i november, sier leder Nabaggala.

Oslo-mannen med det brennende engasjementet har følgende å si om AFF:

— Abloom filmfestival er kanskje Oslos viktigste inkluderingsarena, hvor folk møtes, lærer og inspireres til mangfold og raushet. Det er en ære å få lov til å lede publikum på det som kanskje er den viktigste dagen for inkludering i Oslo, sier Foss. 

Du kan melde deg på jubileumskonferansen ved å trykke her.