Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method

En frydefull Abloomdag på Tusenfryd

Abloom gir opplevelsesrike sommerdager med gratis tilbud til flyktninger, barnefamilier med barn/unge med nedsatt funksjonsnedsettelse, og personer som lever under fattigdomsgrensen. Målgruppene våre har utfordringer med å bli integrert og inkludert i det norske samfunnet gjennom Informasjons- og holdningsbarrierer, diskriminering, misforståelser, økonomi og kunnskapsmangel om aktiviteter som finnes der ute. 

Abloom Sommerjobber til unge

Tidlig innsats for unge er veldig viktig for både integrering og tilhørighet . Vi har gleden av å kunne gi disse unge mennesker muligheter og erfaring for å kunne tjene egne penger. De har  sørget for  planlegging, PR i forkant, rekruttering, dokumentasjon av aktiviteter underveis, hjulpet med gjennomføring (verter), sørget for trivsel og sikkerhet. Vi er veldig stolte av den fantastiske gjengen!

Foto: Abloom

 

Gjennom denne frydefulle dagen hadde vi med oss 107 spente familier! Noen av disse  familiene hadde selv aldri vært på Tusenfryd før og var veldig spente på hva fornøyelsesparken hadde å tilby.

  • Det er viktig for barna, det er en god ting for dem å bli kjent med nye ting. Det støtter barnas mulighet til å utforske. Det er første gang vi er med på Abloom vi vil se hvordan det er. For meg er abloom ganske viktig for aktiviteten, bli kjent med nye og ikke bare sitte hjemme hele dagen! , forteller en av deltakerne våre

 Det var meldt regn, men heldigvis så møtte vi bare på mye sol og varme. Barna koste seg med lek og mange hårreisende attraksjoner. Vi hadde til og med noen ekstra tøffe barn som tok utfordringen, og tok de skumle attraksjonene . Barna forteller oss at dette var kjempegøy og at de koste seg. 

  • Jeg fikk litt høydeskrekk, men det var gøy!

Foto: Abloom (Abel og Adam)

 

 

Det er vi ekstremt glade for og håper at de ikke bare tar med seg den nye opplevelsen videre, men også de nye gode vennene. Dette har vært en viktig og læringsrik opplevelse både for familiene og oss hos Abloom.

-«For meg så er Abloom ganske viktig. Det hjelper meg med å bli kjent med mange nye og ikke bare sitte hjemme. Hjelper med å møte nye mennesker.»

-«Det er viktig for barna. Det hjelper barna med å være i aktivitet og bli kjent med andre barn som er i lik eller lignende situasjon».

Alt i alt så var dette en fantastisk dag med masse gode minner. Vi vil bare si tusen hjertelig takk til Gjensidigestiftelsen for å ha gitt oss muligheten til å oppleve dette!