Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method

Abloomdag på Rush Trampolinepark!

Inkludering av barn og unge uansett bakgrunn har aldri blitt viktigere. Altfor mange barn og unge rammes av lavinntekt og utenforskap, med færre muligheter til å delta i fritidsaktiviteter. Vi i Abloom er veldig glade for å kunne gi plass til mange kulturtilbud for barn og unge uansett bakgrunn, noe som er  et sentralt mål i Abloom, sier Abloom-sjef Faridah S. Nabaggala.  

 

 

Foto: Abloom

 


Abloom sommerdager er fulle av aktiviteter/leker og moro for veldig mange for barn/unge og deres familier. Arrangementene skal gi trygge rammer hvor deltakerne skal føle seg trygge på alle måter. Alt vi gjør i Abloom har et sentralt mål: Alle barn og unge med funksjonsnedsettelse skal bli verdsatt, sett og hørt.

 

 

Opplevelsene på Rush Trampolinepark AS ga mange trivelige og spente familier opplevelser noen ellers ikke hadde vært med på før. Ablooms tiltak for flyktninger, familier der en eller flere har en funksjonsnedsettelse, og barnefamilier under fattigdomsgrensa er veldig viktig i minoritetsspråklige miljø i takt med kommunikasjonsvansker som oppleves i det norske samfunnet.

 

 

– Jeg fikk vite om denne dagen fra Faiso. Det er viktig fordi de hjelper mennesker med lite inntekter, forteller en av deltakerne våre.

 

 

 

Vi ble umiddelbart forvandlet til barn alle sammen i Rush og lekte helt til vi ble utslitt. Både barn og voksne utfordret seg selv og hadde konkurranser på trampolinene. Det er nettopp slike resultater Abloom jobber videre for at alle skal bli verdsatt i det norske samfunnet uansett økonomiske bakgrunn. Videre arbeid for å kjempe mot informasjons- og holdningsbarrierer, diskriminering, misforståelser, økonomi og kunnskapsmangel om aktiviteter som finnes der ute må bli satt på dagsorden for å øke kommunikasjonen mellom de fantastiske ulike mangfoldet vi har i Oslo. Alt i alt hadde vi med oss hele 41 deltakere på Rush Trampolinepark.

 

 

-Nei, det er ikke første gang jeg er på Rush. Jeg er litt redd, men kompisen min har lært seg backflip!

 

Foto: Abloom

 

 

Videre av Abloom Sommerdagers aktiviteter for 2021 har vi Høyt og Lavt klatrepark og friluftsliv-dag på Sognsvann! Dagen ble utført med 1-10 med 10 fra deltakerne våre! Vi ønsker å fortsette med organiseringen av slike aktiviteter som gir større rom for et bedre integrert og kommuniserende mangfold. Vi takker Gjensidigestiftelsen for disse fantastiske opplevelsene!