Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

kr. 0
Select Payment Method

Feiring du aldri har sett maken til!

Når nettene blir lange og høstkveldene setter inn, kan Abloom filmfestival 2021 hjelpe deg å se lysere på mørketiden som kommer. Hvis du leter etter en inspirerende måte å tilbringe november måned på, anbefales AFF 2021 awareness week i uke 47. I samarbeid med mange aktører, har vi skapt en hybrid festivalprogram med konkurranser, filmer og konferanser – som kombinerer fantastisk filmer med et kunstnerisk uttrykk. Med flere hundre barn, unge og voksne som allerede er påmeldt, lover vi deg en kulturfest. Vårt ønske er at alle barn og unge med funksjonsnedsettelse skal bli sett, verdsatt og hørt! , sier festivaldirektør, Faridah S. Nabaggala.

Bli med og feire Abloom sin 10-årsdag!

Snart braker det løs med Abloom filmfestival 2021!

Hold av datoene i kalenderen – vi gleder oss til en inspirerende og hyggelig AFF2021 dager sammen med deg! Velkommen til den tiende Abloom filmfestival – fra 21. november til 27. november 2021. Husk at uke 47 også er Awareness Week – en stor informasjonskampanje for å gjøre folk mer opplyst om situasjonen til barn og unge som lever med funksjonsnedsettelse.


Utover oktober lanserer vi festivalkatalogen for AFF2021, så du kan velge det uttrykket som passer best for deg og dine. For å se hele programmet her, trykk her. For å registrere deg og dine, trykk her.


Abloom Filmfestival – Internasjonal mottakelse – 22. november 2021 kl. 17.00 – 21.00

Direktelenke: 

https://players.brightcove.net/4628382152001/experience_6176d46b3dafb80025896adf/share.html


Abloom Filmfestival – Jubileumskonferansen – 25. november 2021 kl. 09.00 – 14.30

Direktelenke: 

https://players.brightcove.net/4628382152001/experience_6176d4200a8aaf0026ce1388/share.html 


AFF 2021 online på mobil, PC og nettbrett

 Abloom presenterer vår ny og oppdatert strømmeplattform  abloomplay.no, med både kvalitet og kvantitet. Abloom filmfestival er digitalt tilgjengelig siden 2020. Programmene er tilgjengelig her

Velkommen til ABLOOMPLAY

Mer, serier, barnas favoritter og Abloom filmfestival. Stream eller se offline. 


Prøv AbloomPlayAvslutt abonnement når du vil. 


Hele oktober har derfor vært preget av planlegging og det andre frivilligmøtet ble avholdt, og vi er veldig glade for at vi har fått så mange frivillige i år! Vi har hele over 80 frivillige i år, noe som er rekord for Abloom filmfestival. Blant mange aktører som har bidrat med frivillige er den Danske banken som har gitt bort en dag til Abloom med 10 frivillige som skal bidra under jubileumskonferansen.

 

For å bli frivillig for oss, trykk her!

 

Rekordmange frivillige stiller opp under årets festival. Barn gleder seg til filmfestivalen. Gjør du?

Frivilligmøte. Foto: Abloom.

Abloom-fans som gleder seg til festivalen! Foto: Abloom. 

Den japanske ambassade på befaringsrunde sammen med Abloom-grunnlegger, Faridah S. Nabaggala. Foto: Abloom. 

Vi har vært på befaring besøk på Filmens hus sammen med den japanske ambassaden og en tur til Odeon kino. Årets land i fokus er Japan, og vi er stolte av å kunne si at vi har et godt samarbeid. 


Abloom inviterer til en kulturfest

Vi deler ut flere hundre  gratisbilletter til barnefamilier som lever under fattigdomsgrensa, unge, flyktninger,funksjonshemmede. Kjenne du noen som kan ha nyttig av dette tilbud?  Meld deg på . Spre ordet videre. Første man til mølla!


Følg oss på Facebook for å være sikker på å få med deg alt som foregår i og rundt Abloom. Vi sees i uke 47 november!