Abloom fagkonferanse

Abloom fagkonferanse

Abloom ønsker deg velkommen til Abloom fagkonferanse 25. november 2021.

2021

AWARENESS WEEK
ABLOOM FAGKONFERANSE
INTERNASJONALE MOTTAKELSE
OM FILMFESTIVALEN

Jubileumskonferansen

25. november 2021

Saga kino (også tilgjengelig digitalt, live eller opptak)

Abloom filmfestival skal være mer digitalt tilgjengelig, og derfor streamer vi noen av arrangementene på nett. Konferansen vil også bli streamet og du vil kunne delta digitalt – dersom du ønsker det. Lenken blir satt opp før konferansen. I 2012 ble Abloom filmfestival arrangert for første gang – den gang under navnet “Handy Filmfestival”. Tenk at Abloom filmfestival nå arrangeres for tiende gang! I den anledning inviterer vi deg og dine til en storslått feiring med fest, kake og moro! Høydepunktet er selvfølgelig fagkonferansen «Ingen straff, men velsignelse!» torsdag 25.november. I tillegg byr vi på alt du ellers er vant til å oppleve på AFF: de beste filmene, møter med filmskapere, kos med familie og venner – samt mye god og holdningsskapende læring.

 

 

Vi vil ha deg med på Abloom fagkonferansen 2021! Temaet «Ingen straff, men velsignelse! » er valgt fordi vårt prosjekt «Funksjonsnedsettelse – ikke en guddommelig straff» nå er i mål – etter tre år med viktig arbeid for å bryte et veldig skadelig tabu. Mer om prosjektet her.

KONFERANSEN: LIVE STREAM 25. NOV KL. 10:00-14:50

 

På årets fagkonferanse vil programmet bestå av:

  • Sang, musikk, feiring og vår fantastiske jubileumskake og jubileumsboller. Alle skal få!

  • Abloom-maskotten skal hilse og danse.

  • Foredrag, debattinnlegg

  • Underholdning og filmvisninger

  • Erfaringsutveksling (stands) 

  • Varm mat (og kake) i lunsjen

 

Hold deg oppdatert om Ablooms arrangementer på Abloom.no og sosiale medier. Vi legger ut informasjon fortløpende etter hvert som ting blir avklart.

 

Dyktige innledere og stands med viktig støtteapparat vil være til stede.  Det blir tid til å snakke med andre i lik eller lignende situasjon.    

 

Husk å skrive hvor mange som kommer, om det er noen spesielle behov osv. Gratis inngang for studenter, pårørende, ledsagere. Fagpersoner/bedrifter betaler 500 kr per pers (Abloom er avhengig av, og svært takknemlig for din støtte).