AFF2022 BRANSJEDAGER

Bransjedager

Bransjedagene er av hybridslaget, og alt bransjeinnholdet er tilgjengelig for akkrediterte til og med 26. november både fysisk og online-program (Abloom-play).

2022

BRANSJEDAGER
ABLOOM FAGKONFERANSE
INTERNASJONALE MOTTAKELSE
OM FILMFESTIVALEN

Film er et meget mektig verktøy, både til å formidle fortellinger, kunnskap og til å føre mennesker sammen. Denne uken skal vi virkelig sette barn og unge med spesielle behov på agendaen. Vi skal spre kunnskap og tips til hva vi alle kan gjøre for å skape et mer tilrettelagt og inkluderende samfunn. Når det handler om barn og unge med spesielle behov, så handler det jo om hele vårt samfunn, og alle har noe å bidra med! Meld deg på som akkrediter her!

Internasjonal mottakelse

Abloom filmfestival 2022

Vi har gleden av, for fjerde gang, å ønske velkommen til Ablooms internasjonale mottakelse under AFF2022. Arrangementet er på Filmens hus tirsdag 22. november kl. 17.00 – 20.30. Dette foregår i samarbeid med en rekke ambassader og Norsk filminstitutt.

Velkommen til den ellevte Abloom filmfestival –  fra 20. november til 26. november 2022. Husk at uke 47 også er Awareness Week – en stor informasjonskampanje for å gjøre folk mer opplyst om situasjonen til barn og unge som lever med funksjonsnedsettelse. 

Uke 47 = Jeg støtter barn og unge med spesielle behov!

Farida

Det er ingen grunn til å gjemme bort eller skamme seg over barn som er annerledes. Tvert imot! Alle barn og unge skal ha like mye respekt, anerkjennelse og støtte. Og den som tror at vi er i mål med tilrettelegging for personer med funksjonsnedsettelser – de tar feil! Derfor tenker jeg nå at vi skal gripe denne muligheten til å virkelig spre god og handlingsorientert informasjon

Faridah S. Nabaggala

-

Ablooms leder

  • Ha mange frivillige med ulik bakgrunn til å dele ut den blå duen og informasjon om temaet – og hva de kan gjøre for å bidra til en positiv forandring. 

  • Be så mange som mulig ha den blå duen på seg i november, sånn at folk kan spørre, bli informert og selv spre informasjon – og gode holdninger. 

  • Engasjere skoler, forretninger og privatpersoner til å spre informasjon. 

  • Bidra til at flere barn og unge med funksjonsnedsettelse vet hvilke rettigheter de har, og hva de kan og bør forvente av sine omgivelser. 

  • Feire Blådue-dagen 2022 der du er ved å ha på deg en Blådue-pin.

  • Blå fargefest for barnehager og skoler.

  • Feire den tiende Abloom filmfestival med holdningsskapende og morsomme aktiviteter i egne barnehager og skoler.

Abloom ønsker at alle skal være med og skal spre informasjon og gjennomføre holdningsskapende kampanjer i sine respektive miljøer.