Abloom sommerdager 2023

Date

10. Jun - 02. Sep

Time

11:00 - 15:00

Abloom gir målgruppen vår opplevelsesrike sommerdager ute i naturen!

Vi ønsker flyktninger, familier der en eller flere har en funksjonsnedsettelse, og barnefamilier under fattigdomsgrensa hjertelig velkommen til arrangementene våre. Arrangementene skal gi trygge rammer hvor deltakerne skal føle seg trygge på alle måter.

Bakgrunnen for at vi gjør dette er at våre målgrupper har utfordringer med å bli integrert og inkludert i det norske samfunnet. Utfordringene er: Informasjons- og holdningsbarrierer, diskriminering, misforståelser, økonomi og kunnskapsmangel om aktiviteter som finnes der ute. Vi sørger for billetter og transport til våre medlemmer, alt du trenger å gjøre er komme! Er du ikke medlem i Abloom så betaler du full pris for aktivitetene. Bli medlem her!

Påmelding skjer via post@abloom.no eller via skjemaet vårt som du finner på alle arrangementene. Vennligst meld dere på med navn, alder, bydel og hvilken aktiviteter dere vil være med på.

Arrangmentene kan variere fra år til år.

Abloom Piknik

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Abloom piknikk! Vi gir et gratis tilbud ute i naturen og andre aktiviteter. Hvert år inviterer vi barnefamilier med på sunne, sosiale og inkluderende opplevelser – som de kan lære av og gjenta så ofte de bare ønsker ellers i egne dagligliv. Vi tar flyktninger og asylsøkere (med kort og lang botid), barnefamilier hvor barna eller foreldrene har en funksjonsnedsettelse og folk som lever under fattigdomsgrensen inn i “varmen”. Dette gjør vi ved å gi dem både ansvar og gleder gjennom et koselig arrangement ute i det fri. Folk fra mange forskjellige land deltar, og her kan du få slappe av og delta på morsomme aktiviteter. Og selvfølglig: spise god mat med hyggelig mennesker!

Obligatorisk påmelding. Vi skal tilrettelegge for alle aldre.

Piknik/turlag 24.06.23 ( kl 11:00 – 14:00 )

Meld deg på her: www.abloom.no/registrering/ (gratis). Ta kontakt: post@abloom.no /45854669 / 40512853

Fornøyelsespark uken

Hvert år drar vi på fornøyelsesparker for ha det litt ekstra moro. Dette er noe mange barn, unge og lekne voksne virkelig gleder seg til! Vi tar med oss flyktninger, barnefamilier med barn/unge med nedsatt funksjonsnedsettelse, og personer som lever under fattigdomsgrensen til :

Datoer for 2024 kommer snart!

Hyttetur

I forbindelse med vår årlige hyttetur er det mange spennende dager på agendaen og noe å glede seg til med aktiviteter ute i sommerværet! ute-aktiviteter som robåt i havna, tur til «Foten» (badestrand), utflukt til Torgauten Fort, flåtebygging, se på livet i vannet med vannkikkert osv.

Vi inviterer barnefamilier med på sunne, sosiale og inkluderende opplevelser – et meget velfungerende leirsted, med paradisisk stemning 😊 Det blir god mat og høy trivselsfaktor. Vi tar flyktninger , barnefamilier personer med funksjonsnedsettelse og folk som lever under fattigdomsgrensen inn i “varmen”.

Hyttetur – Kommer i 2024!

Abloom deltar på «Friluftslivets uke»

Abloom er vanligvis med på «Friluftslivets uke» hvert år. På Friluftslivets uke har vi med en rekke organisasjoner deltatt på Sognsvann og vært med på kanopadling, klatring, grilling og mye mer! Vi samarbeider bla med Norsk Orienteringsforbund. Alle fikk da bla lære om inkluderende orienteringsløp. En flott dag for både store og små. Årets friluftsdag blir den 2. September på Sognsvann.

Finansiert av Gjensidigestiftelsen og Bufdir!

Questions and answers

Hva slags aktivitetetsyper har dere?
Hvem er målgruppen?
Hvor skal aktivitetene gjennomføres?
Er det gratis?

Contact us

Do you have questions regarding this event?

Contact

Other events

AFF dager på Tøyen 2023

Bli med på uforglemmelige AFF-dager på Tøyen med kos, film og mye moro! 🌟 Bli med på uforglemmelige AFF-dager på Tøyen! 🌟 🎉 Velkommen til AFFdager på Tøyen i under Abloom filmfestival 2023: 🗓️ 19.11.23 – Kick off: 10:00-18:30🗓️ 20.11.23 – Barnehagens dag: 09:30-12:00🗓️ 21.11.23 – Barnas dag: 10:00-15:20 Abloom gleder seg til å ønske […]

Read more

AFF2023: Kick Off at Tøyen

Join us for an unforgettable AFF day at Tøyen with treats, movies and lots of fun! The program is coming soon! Children’s Jury The Abloom Children’s Jury is probably the world’s first jury of children with disabilities. It is a group of children who will watch children’s films and ultimately choose a favourite film, which […]

Read more

AFF2023: Fagkonferansen

Årets viktigste konferanse om idrett! Ablooms fagkonferansen! Mandag 20.november på Sentralen — ønsker Abloom og sentrale aktører velkommen til  Idrettsfagkonferansen under den tolvte Abloom filmfestival  . Vil du lære mer om inkludering gjennom idrett? Vil du vite mer om det siste innen feltet medvirkning?  Målgruppe: omfatter en bred gruppe, inkludert representanter fra ulike organisasjoner, politikere […]

Read more

AFF2023: Barnehagens dag

Bli med på film, møte med Abloom-maskoten og masse kos og moro på Gamle munch!

Read more
This site is registered on wpml.org as a development site.