Dialogmøte-Inkluderende religionsutøvelse

Date

13. Mar - 13. Mar

Time

13:30 - 16:00

Place

K1 Aktivitetshuset

Program

Velkommen!

Kaffe og frukt!

 

Abloom-leder Faridah S. Nabaggala

Velkomsthilsen, Abloom-leder Faridah S. Nabaggala

Byråd for kultur og idrett, Omar Samy Gamal

 Åpningsinnlegg – Omar Samy Gamal er byråd for kultur og idrett i Oslo

 

Innlegg

Innlegg fra Inger Marie Lid professor med masterutdanning i Medborgerskap og samhandling ved VID vitenskapelige høgskole)

Diskusjon

Utdeling av spørreskjemaer og svar

Matpause

Mat og mingling

Avslutning

Hei!

Abloom har gleden av å invitere deg til vår dialogmøte om “Inkluderende religionsutøvelse (13.03.23) 13.30 på Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1, 0652 Oslo). Vi takker veldig for at dere så sjenerøst har stilt opp, vært rause med tid og innsats overfor vårt prosjekt.

Dette arbeidet er en en videreføring av på bakgrunnen av Felleserklæring om at funksjonsnedsettelse ikke er en guddommelig straff, skal vi aktivt løfte vårt neste prosjekt/tema som omhandler å få gjennomslag for ‘Inkluderende religionsutøvelse’. Vårt mål er at alle – så langt det lar seg gjøre, skal kunne dyrke sin Gud i sitt trossamfunn; innen alle religioner.

Tema : Inkluderende religionsutøvelse
Målet er å få utarbeide et e-læringskurs som har fokus på å øke kunnskapen om funksjonshemming, om CRPD, samt om universell utforming i tros- og livssynssamfunn . Samt øke kunnskap om funksjonsnedsettelse og kartlegging av barrierer funksjonshemmede opplever i tros- og livssynssamfunn. Konferansier Monica Haugen, CRPD-aktivist er også nedpå programmet! For mer info om prosjektet klikk her.

Du må gjerne ta med deg inntil to personer på seremonien.

I regi av Abloom inviterer vi ledere fra kristne, muslimske og andre religiøse samfunn sammen til samarbeid om “Inkluderende religionsutøvelse”.
Event: https://www.facebook.com/events/582925428829463

Les mer om oss på Abloom.no

Vi håper det vil være mulig for deg å delta på denne dialogmøte, da din tilstedeværelse og deltakelse er svært viktig for å synliggjøre et positivt syn på likestilling og inkludering. Dersom du hadde hatt mulighet til å gi et svar innen 13. mars på om du kan delta, så hadde det vært fint.

Vennlig hilsen,

Faridah S. Nabaggala
Grunnlegger og administrerende direktør Abloom

Contact us

Do you have questions regarding this event?

Contact
This site is registered on wpml.org as a development site.