Our Events

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Abloom sommerdager 2021 – Høyt og Lavt

August 7 @ 10:00 - 15:30

Abloom sommerdager skal være full av aktiviteter/leker og moro for veldig mange for barn/unge og deres familier. Arrangementene skal gi trygge rammer hvor deltakerne skal føle seg trygge på alle måter. Alt vi gjør i Abloom har et sentralt mål: Alle barn og unge med funksjonsnedsettelse skal bli verdsatt, sett og hørt.

Fra 26.07. 21 tom 31.07.21 skal vi nok en gang hoppe, sprette, hyle og le på fornøyelsesparker! Dette er noe mange barn, unge og lekne voksne virkelig gleder seg til.
Tusen takk til Gjensidigestiftelsen!

Vi tar da med oss flyktninger, barnefamilier med barn/unge med nedsatt funksjonsnedsettelse, og personer som lever under fattigdomsgrensen til Rush trampolinepark, klatre park og Tusenfryd.

Bakgrunnen for at vi gjør dette er at våre målgrupper har utfordringer med å bli integrert og inkludert i det norske samfunnet. Utfordringene er: Informasjons- og holdningsbarrierer, diskriminering, misforståelser, økonomi og kunnskapsmangel om aktiviteter som finnes der ute.

Barn under 12 år må følges i løypene av en ansvarlig voksen (dvs. at de voksne også må klatre).

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Oransje er de enkleste som passer fra ca 3 år og sorte er de vanskeligste som passer for godt trente personer. Mellom disse finner du lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Oransje: Over 80 cm.
Grønn/mørkegrønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.
Svart: Over 160 cm.

Første mann til mølla!

Obligatorisk påmelding: post@abloom.no

Details

Date:
August 7
Time:
10:00 - 15:30

Organizers

Gjensidigestiftelsen
Abloom