Our Events

Loading Events

« All Events

Barnas dag

November 23 @ 12:30 - 15:00

Denne uken skal vi virkelig sette barn og unge med spesielle behov på agendaen. Vi skal spre kunnskap og tips til hva vi alle kan gjøre for å skape et mer tilrettelagt og inkluderende samfunn. Når det handler om barn og unge med spesielle behov, så handler det jo om hele vårt samfunn. Og alle har noe å bidra med!

 

 “Det er ingen grunn til å gjemme bort eller skamme seg over barn som er annerledes. Tvert imot! Alle barn og unge skal ha like mye respekt, anerkjennelse og støtte. Og den som tror at vi er i mål med tilrettelegging for funksjonshemmede – de tar feil. Derfor tenker jeg nå at vi skal gripe denne muligheten til å virkelig spre god og handlingsorientert informasjon”, sier Ablooms leder, Faridah S. Nabaggala.

Abloom ønsker å:

  • Ha mange frivillige med ulik bakgrunn til å dele ut den blå duen og informasjon om temaet – og hva de kan gjøre for å bidra til en positiv forandring.

  • Be så mange som mulig ha den blå duen på seg i november, sånn at folk kan spørre, bli informert og selv spre informasjon – og gode holdninger.

  • Engasjere skoler, forretninger og privatpersoner til å spre informasjon.

  • Bidra til at flere barn og unge med funksjonsnedsettelse vet hvilke rettigheter de har, og hva de kan og bør forvente av sine omgivelser.

TIPS TIL AKTIVITETER UNDER ABLOOMS AWARENESS WEEK

  • Feire Blådue-dagen 2021 der du er ved å ha på deg en Blådue-pin.

  • Blå fargefest for barnehager og skoler.

  • Feire Abloom 10-årsdag med holdningsskapende og morsomme aktiviteter i egne barnehager og skoler. Skolene kan selvfølgelig også benytte seg av våre digitale ressurser/Abloomplay/quiz/Abloom4kidz. Vi bistår!

Mer kunnskap og færre tabuer

Abloom ønsker at at alle skal være med og skal spre informasjon og gjennomføre holdningsskapende kampanjer i sine respektive miljøer.

 

Details

Date:
November 23
Time:
12:30 - 15:00
Event Category:

Venue

Saga kino og Odeon kino

Organizer

Abloom
Phone:
+463 41 945
Email:
post@abloom.no
View Organizer Website