Abloom aktiviteter i 2023

Dato

10. jun - 02. sep

Tid

11:00 - 15:00

Abloom gir målgruppen vår opplevelsesrike sommerdager ute i naturen!

Vi ønsker flyktninger, familier der en eller flere har en funksjonsnedsettelse, og barnefamilier under fattigdomsgrensa hjertelig velkommen til arrangementene våre. Arrangementene skal gi trygge rammer hvor deltakerne skal føle seg trygge på alle måter.

Bakgrunnen for at vi gjør dette er at våre målgrupper har utfordringer med å bli integrert og inkludert i det norske samfunnet. Utfordringene er: Informasjons- og holdningsbarrierer, diskriminering, misforståelser, økonomi og kunnskapsmangel om aktiviteter som finnes der ute. Vi sørger for billetter og transport til våre medlemmer, alt du trenger å gjøre er komme! Er du ikke medlem i Abloom så betaler du full pris for aktivitetene. Bli medlem her!

Påmelding skjer via post@abloom.no eller via skjemaet vårt som du finner på alle arrangementene.

Arrangmentene kan variere fra år til år.

Piknik

Hvert år inviterer vi barnefamilier med på sunne, sosiale og inkluderende opplevelser – som de kan lære av og gjenta så ofte de bare ønsker ellers i egne dagligliv. Vi tar flyktninger og asylsøkere (med kort og lang botid), barnefamilier hvor barna eller foreldrene har en funksjonsnedsettelse og folk som lever under fattigdomsgrensen inn i “varmen”. Dette gjør vi ved å gi dem både ansvar og gleder gjennom et koselig arrangement ute i det fri. Folk fra mange forskjellige land deltar, og her kan du få slappe av og delta på morsomme aktiviteter. Og selvfølglig: spise god mat med hyggelig mennesker!

Fornøyelsespark uken

Hvert år drar vi på fornøyelsesparker for ha det litt ekstra moro. Dette er noe mange barn, unge og lekne voksne virkelig gleder seg til! Vi tar med oss flyktninger, barnefamilier med barn/unge med nedsatt funksjonsnedsettelse, og personer som lever under fattigdomsgrensen til Tusenfryd og trampolinepark!

Abloom deltar på «Friluftslivets uke»

Abloom er vanligvis med på «Friluftslivets uke» hvert år. På Friluftslivets uke har vi med en rekke organisasjoner deltatt på Sognsvann og vært med på kanopadling, klatring, grilling og mye mer! Vi samarbeider bla med Norsk Orienteringsforbund. Alle fikk da bla lære om inkluderende orienteringsløp. En flott dag for både store og små. Årets friluftsdag blir den 2. September

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt
This site is registered on wpml.org as a development site.