Ablooms internasjonale mottakelse

Vi har gleden av, for fjerde gang, å ønske velkommen til Ablooms internasjonale mottakelse under AFF2022. Arrangementet er på Filmens hus tirsdag 22. november kl. 17.00 – 20.30. Dette foregår i samarbeid med en rekke ambassader og Norsk filminstitutt.

 

 

Tema: Traume hvem bryr seg? « med pårørende i fokus» søsken perspektiv.
 
 
Abloom inviterer diplomater, filmskapere, filmskoleelever og andre relevante og interesserte personer til mottakelsen. Vårt diskusjonspanel består av kompetente og interessante fagfolk. Mer viktig info vil bli publisert fortløpende på Abloom.no og våre sosiale medier.

Det vil bli mulig å følge mottakelsen digitalt, og lenke til dette kommer senere.

Målet vårt med dette arrangementet er å skape et åpent og tilgjengelig samfunn for alle – også internasjonalt. Vi ønsker derfor å samle ulike aktører fra forskjellige kulturer og land til denne mottakelsen. Fokuset er på film- og kulturbransjen, men vi håper å nå flere grupper i samfunnet, samt stimulere til en inkluderende filmkultur. Vi håper også at dette arrangementet kan inspirere filmskapere til å ta opp vårt kjernetema i sine produksjoner, også gjennom samarbeid med andre aktører i bransjen.

Det blir enkel bevertning under arrangement.