Kortfilmer for voksne

  

My Little Chanceline

Det er ingen bevegelse, eller autonomi, uten ben. Uten føtter: ingen frihet. Albertine, sterk, vakker og en fighter i reisen for retur verdighet til datteren Chanceline. Hun kan ikke unnlate å bevise at en personlig situasjon alltid rammer de fattigste hardest. Hun ting om livet sitt når hun kjenner en Madelaine og Fernando. Dette er en historie full av kjærlighet, smerte, ømhet, skjønnhet og overlevelse. Det er en ekte hyllest til verdigheten og vanskeligheten med å være kvinne i Afrika

 

Toprak (Fransk/Engelsk)

TOPRAK er den dramatiske historien om en familie i det landlige Tyrkia som omhandler fattigdom, familietradisjoner og religiøs arv. Etter foreldrenes død har tenåringen Burak bodd sammen med onkelen Cemil og bestemoren i en avsidesliggende tyrkisk landsby.

TOPRAK is the dramatic story of a simple family in rural Turkey dealing with poverty, family traditions, and religious heritage. Since the death of his parents, the teenage Burak has lived with his uncle Cemil and grandmother in a remote Turkish village.

 

De Utvalgte/The Chosen Ones
(English Sub)

En historie, forskjellige stemmer. Hvordan er det å leve i en verden uten lyd? I denne filmen møter vi ungdommer med ulik bakgrunn, som har mye å dele. Disse stemmene er akkurat som din og min. De har håp, drømmer og ambisjoner om en større og bedre fremtid. Vi hører stemmer som ikke har fått den muligheten før. Dette er “Det utvalgte folk”.

 

Undocumented: Go Home

Det burmesiske folket flyktet fra landet til nabolandet Thailand for å kunne feire menneskeheten innen sin kultur, skikker og åndelige livssyn, selv midt i deres udokumenterte liv i skjelven i søppelplassene.

I Thailand bor de i og er avhengige av søppel dump for å overleve og for å unngå å bli tatt til fange av det thailandske politiet.