Mini Abloom paraidrettsdag 2021

Velkommen til Mini Abloom paraidrettsdag 2021 – 21. mai 2021 kl 10-14 – Stovnerbanen

Meld deg på her

Trykk for å gå til siden for alternativt opplegg. Dette kan selvfølgelig også brukes resten av året, men er ment som et supplment og/eller alternativ til fysisk tilstedeværelse på Stovnerbanen 21. mai 2021.

La alle, uansett funksjonsevne, få mulighet til å delta i samfunnet, uten å møte fysiske og psykiske hindringer som stenger dem ute. For oss i Abloom er det viktig å gjøre det mulig for barn og unge med spesielle behov å utfolde seg sammen med jevnaldrende. Derfor arrangerer vi denne idrettsdagen som er spesiell på følgende måte:

  • Barna har det moro med fysisk aktivitet, samtidig som de får en innføring i hvordan leken kan justeres, sånn at alle kan få være med.

  • Samarbeidspartnerne våre har spesialkompetanse på inkluderende idrett og moro, og stiller med instruktører for barna denne dagen.

  • Vi kjører quiz for å spre kunnskap om Universell Utforming for barn. Inkluderende aktivitet er bra for alle, men helt nødvendig for noen.

  • Vi tilbyr ernæringsinformasjon denne dagen – for å spre god informasjon for barn om mat og helse.

Vi skal ha mange ulike aktiviteter der det å ha spesielle behov blir en styrke, noe man kan konkurrere og være aktiv med – og ikke lenger sitte på sidelinjen. Vi er alltid interessert i å ta inn nye aktiviteter og justere programmet. 

Noen av disse aktivitetene er: Rullestolsport, friidrett, golf, orientering, utprøving av hjelpemidler, fotballaktiviteter, kastøvelser, boccia og mer!

  • Er du selv funksjonshemmet og brenner for økt deltakelse i idrett og kultur? 

  • Jobber du i skole eller er forelder/pårørende til et barn/ungdom med spesielle behov? 

  • Er du aktiv i et idrettslag og kan tenke deg å hjelpe oss med å arrangere aktiviteter? 

  • Er du opptatt av at barn og unge med spesielle behov skal få gode opplevelser av idrett? 

Ta kontakt med oss! Så kan vi finne en måte du kan bidra på. Tusen takk! 

Send en epost til [email protected] eller ring 463 41 945

Alle barnehager og skoler fra 1. til 7. klasse kan melde seg på her: www.abloom.no/registrering/ (gratis arrangement). Husk å si hvor mange barn og voksne dere melder på. PROGRAM FOR DAGEN KLIKK HER!

Dato: 21. mai 2021

Klokka: 10:00-14:00

Sted: Mer info kommer