Nyhetsbrev for oktober: ABLOOM FILMFESTIVAL 2022 NÆRMER SEG MED STORMSKRITT!

For 20. november er det nemlig duket og klart for årets AFF 2022 . Da blir det seks dager med fest, film, moro  og mye flott å lære!

Gjennom arbeidet vårt har det blitt tydelig at det er flere barnefamilier med barn som har funksjonsnedsettelse opplever isolasjon, blir møtt med holdninger og stigma fra sine egne miljøer. Flere tabuer rundt funksjonsnedsettelser har unødvendig blitt komplisert ved at det er skambelagt og mange føler at de blir hysjet til taushet.

Visjon: Alle barn og unge med funksjonsnedsettelse skal bli sett, verdsatt og hørt!

Abloom tar barnefattigdom og funksjonshemmede på alvor. Derfor deler vi ut gratis kinobilletter til alle som ellers ikke hadde hatt råd til dem. Kjenner du noen som kunne hatt glede av dette tilbudet, så spre ordet og ta gjerne kontakt med oss og meld deg HER.

Mange familier  må  kutte i strømforbruk og innkjøp av mat. Mange barnefamilier er på kanten til å havne under fattigdomsgrense, de må kutte ned på fritidsaktivitetene til barna sine på grunn av økte kostnader. Abloom tar barnefattigdom og funksjonshemmede på alvor , sier festivaldirektør Faridah Nabaggala-leder i Abloom.

Kommende arrangementer » Sikre deg plass nå!

AFF dager 2022 

Gamle Munch på Tøyen

Oda Thorsen Hofstad en av de mange praksiselever , mener dette blir et supert arrangement. Les mer og meld deg på i dag»

Foto:Abloom

Saga kino 

Ablooms første film-kåring på barnas dag-25. November. Fabelaktig! -Ablooms barnejury har bestemt hvilken film som skulle vinne prisen! Programmet for dagen klikk her!  Bli bedre kjent med Ablooms barnejury her:

Odeon kino

Familiens dag- 26. November-Det blir fest, film og moro, og mye flott å lære! 

Hva skjer:! Fellessamling 

Fortellerstund med pepperkaker, musikk og dans

“Halima fra Tøyen”  og filmvisning 

Faglig program og fantastiske muligheter for nettverksbygging

Du inviteres til fest, historisk kveld, live podcast og mesterklasse .
Abloom filmfestivals internasjonale mottakelse 21. november 2022, kl.17:00-20:00. Tema denne dagen er “Trauma, who cares?”. Påmeldingen er godt i gang og vi gleder oss! For å se programmet klikk her!


Fagkonferansen- 24. November

Årets fagkonferanse har temaet «Traume, hvem bryr seg? Med pårørende i fokus, et søsken perspektiv» Hvordan kan vi skjerme barn og unge, som pårørende, fra traumatiske situasjoner? Målrettet informasjon fra Abloom har gjort tema aktuelt og verdt å snakke om, og vi skal ikke gi oss før alle barn og unge med funksjonsnedsettelse er verdsatt, sett og hørt! Abloom filmfestivalen i november skal for første gang setter søsknene på talerør. Det streames med live podcast her. Festivalkatalogen for 2022 er nå tilgjengelig her!

Dette er også noe av det som har skjedd i Abloom:
Årets første frivilligmøte -Hurra for Frivillighetsåret 2022

Ablooms frivillige har vært viktige støttespillere i en kampanje som kommer til å fortsette i mange år fremover. I år er det rekordmange som ønsker å være frivillige, vi har fått over 100 som skal bidra med sitt fantastiske, unike seg! .Abloom er så heldige å ha med seg så mange flotte frivillige som hjelper oss med å holde filmfestivalen i gang. Disse frivillige hjelper til på alle festivaldagene og er veldig viktige for oss. Uten dem så er det ikke noe filmfestival, så tusen takk.

AFF 2022 Informasjonskampanjer

-Det nærmer seg AFF 2022 med store skritt og vi varmer opp med infostand på fantastiske Oslo Voksenopplæring på Skullerud og Mølla Dagsenter for utviklingshemmede.😎

-Abloom har vært på regjeringens nasjonale integreringskonferanse 2022!
Regjeringens integreringskonferanse fokuserte i år på inkludering av flere i arbeid og utvikling av sterkere fellesskap.

Følg oss på Instagram, Facebook og TikTok


-Sjekk ut våre siste Tik Tok-videoer 😎 :