Byråd for kultur, idrett og frivillighet , Omar Samy Gamal til Ablooms fagkonferanse 2022

Foto: Oslo Kommune

Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede ved Abloom fagkonferanse under Abloom Filmfestival på Saga kino i Oslo 24. november 2022.

Hele tre måneder før konferansestart, den 24. november, har Abloom Konferansen 2022 allerede passert 300 deltagere . Meld deg på nå! Påmelding til fagkonferansen (gratis!): send epost: post@abloom.no

Byråd for kultur, idrett og frivillighet , Omar Samy Gamal har takket ja til å delta  og holde åpningstale på Ablooms fagkonferanse den 24.11.22 på Saga kino! Vi har fått dyktige innledere som både har faglig tyngde og personlig erfaring. Det blir også underholdning og god mat.

Foto: Abloom 

Tenk at Abloom filmfestival nå arrangeres for ellevte gang!  Høydepunktet er selvfølgelig fagkonferansen “Traume, hvem bryr seg? Med pårørende i fokus, et søsken-perspektiv.” torsdag 24.november.

I løpet av livet opplever pårørende trauma (den kompliserte sorgen). De skammer seg veldig for hva de har opplevd, og trenger støtte og forståelse.  Hvordan kan pårørende bygge ned disse følelsene? 

Foto: Abloom

Når barn er pårørende er de ekstra utsatt. Foreldrene etterspør også råd om hvordan inkludere søsken som pårørende og hvordan hjelpe dem til å håndtere sine opplevelser.

Søsken som har familiemedlemmer med funksjonsnedsettelse har behov for delaktighet, fellesskap, informasjon og god kommunikasjon. Hvordan snakke åpent om situasjonen og finne en god balanse i forholdet mellom ansvar og frihet? Hvordan kan samfunnet skjerme pårørende barn og unge fra traumatiske situasjoner? Hvor kan pårørende som har opplevd traumer søke råd og støtte? Får de pårørende hjelp tidlig nok?

I tillegg byr vi på alt du ellers er vant til å oppleve på AFF: de beste filmene, møter med filmskapere, kos med familie og venner – samt mye god og holdningsskapende læring. Vi vil ha deg med på Abloom fagkonferansen 2022!

Akkreditering

Akkreditering Presse som ønsker å dekke Omar Samy Gamals besøk må be om akkreditering elektronisk på e post: post@abloom.no mobtlf: 46341945 innen 15. november 2022 klokken 15.00