Ridegelde for alle

Abloom rideklubb -Ri med stil!

Abloom arrangerer ridekurs i samarbeid med rideskoler i Oslo. Rideklubben er en del av «Rideglede for alle» og er gratis for alle som ønsker å bli med. Vi ønsker å synliggjøre og styrke barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Vi jobber mot sosial isolasjon, uhelse og økende grad av segregering i samfunnet. Deltakelse i fritidsaktiviteter er for mange grunnlaget for god helse og trivsel, og dette skapes i barne- og ungdomstiden.

«Rideglede for alle» er Ablooms nyeste prosjekt, finansiert av Bufdir, som tilbyr tilrettelagte fritidsaktiviteter for barn og unge. Gjennom et samarbeid med Alna ridesenter tilbyr vi spesialiserte ridekurs og ferieaktiviteter designet for å forbedre selvtillit, selvfølelse og generell trivsel. Deltakere får sjansen til å utvikle sine rideferdigheter og samtidig nyte friluftsliv og fellesskap. Vårt mål er å fremme mestring og sosial inkludering gjennom meningsfylte og givende aktiviteter.

Vårt mål er å fremme sosial inkludering av målgruppen gjennom fritidsaktiviteter. Slik deltakelse er for mange grunnlaget for en fin oppvekst, hvor barn og unge med nedsatt funksjonsevne kan oppleve en meningsfull og berikende hverdag.

Vi ønsker alle velkommen til å bli med i Abloom rideklubb og oppleve gleden ved ridning og fellesskap!

Send oss en epost: post@abloom.no

Praktisk informasjon

Aktiviteter: Stelle/ridekurs ponni for de fra 6-19 år, ridekurs Ponni/hest

Vi møtes en gang i uken: Ukentlige ridekurs

Program

Alna ridesenter

28.01.24 – 30.11.24

Stovner ridesenter: Ukentlige tilrettelagte ridekurs

16.01.24 – 30.11.24

Hvilke aldersgrupper er med i målgruppen? 

Målgruppen: Primært for minoritetsspråklige barn og unge med funksjonsnedsettelse og deres familier men også barnefamilier som lever under fattigdomsgrensa.

Barn under 12 år
Ungdom 13-19 år

Abloom Rideklubb

Abloom rideklubb arrangerer ridekurs i samarbeid med en ride skoler i Oslo. Vi ønsker å synliggjøre og styrke barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Deltakelse i fritidsaktiviteter er for mange grunnlaget for god helse og trivsel, dette skapes i barne- og ungdomstiden. Vi jobber mot sosial isolasjon, uhelse og økende grad av segregering i samfunnet. Fremmer sosial inkludering av målgruppen gjennom fritidsaktiviteter. Deltakelse i fritidsaktiviteter er for mange grunnlaget for mange. Tilbudet er ikke gratis.