Ferieaktiviteter for alle!

Vi ønsker å gi barn , unge og deres familier mulighet til å bli med på en ferieaktiviteter og helgeturer med hytteovernatting . Hovedmålet med prosjektet er å tilby en sommerferieaktivitet der vi tilrettelegger for at alle uansett bakgrunn skal få oppleve en verdifull ferie og der inkludering står i sentrum. Det skal både være utendørsleker og andre typiske aktiviteter man gjør når man er på ferie.

Abloom Piknik
Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Abloom piknikk! Vi gir et gratis tilbud ute i naturen og andre aktiviteter. Vi ønsker flyktninger og familier der en eller flere har en funksjonsnedsettelse, og barnefamilier under fattigdomsgrensa hjertelig velkommen. Folk fra mange forskjellige land deltar, og her kan du få slappe av og delta på morsomme aktiviteter. Og selvfølglig: spise god mat med hyggelig mennesker!


Obligatorisk påmelding. Vi skal tilrettelegge for alle aldre.

Piknik/turlag ( kl 11:00 – 14:00 )

Meld deg på her: www.abloom.no/registrering/ (gratis). Ta kontakt: post@abloom.no /45854669 / 40512853


Fornøyelsespark uker
Hvert år drar vi på fornøyelsesparker for ha det litt ekstra moro. Dette er noe mange barn, unge og lekne voksne virkelig gleder seg til! Vi tar med oss flyktninger, barnefamilier med barn/unge med nedsatt funksjonsnedsettelse, og personer som lever under fattigdomsgrensen til :


-Rush Trampolinepark – 11.07.23 og 14.07.23 – Obligatorisk påmelding.
-Tusenfryd – 02.08.23 og 04.08.23 – Obligatorisk påmelding.
-Bø sommerland – 18.07.23 – Obligatorisk påmelding.

Hyttetur

I forbindelse med vår årlige hyttetur er det mange spennende dager på agendaen og noe å glede seg til med aktiviteter ute i sommerværet! Vi inviterer barnefamilier med på sunne, sosiale og inkluderende opplevelser – som de kan lære av og gjenta så ofte de bare ønsker ellers i egne dagligliv. Vi tar flyktninger , barnefamilier personer med funksjonsnedsettelse og folk som lever under fattigdomsgrensen inn i “varmen”.

Hyttetur-Kommer i 2024!


Abloom deltar på «Friluftslivets uke»

Abloom er vanligvis med på «Friluftslivets uke» hvert år. På Friluftslivets uke har vi med en rekke organisasjoner deltatt på Sognsvann og vært med på kanopadling, klatring, grilling og mye mer! Vi samarbeider bla med Norsk Orienteringsforbund. Alle fikk da bla lære om inkluderende orienteringsløp. En flott dag for både store og små. Årets friluftsdag blir den 2. September på Sognsvann.

Påmelding til aktivitetene er her!


Finansiert av Gjensidigestiftelsen og Bufdir!