AFF2024: Internasjonal mottakelse

Date

18. Nov - 18. Nov

Time

16:30 - 19:30

Place

Henrik Ibsens gate 26, 0255 Oslo

Program

Fingerfood

Mingling

Fingerfood, omvisning i Ibsens leilighet og teaterscenen!

Ammal Ahmed Haj Mohamed

Konferansier

Velkomsttale

Norsk Folkemuseum

Faridah S. Nabaggala

Bevissthets tale

Bevissthets tale: Faridah S. Nabaggala, festivaldirektør , Ablooms grunnlegger og barnebokforfatter

 

Åpning av den Internasjonale dagen

Masterclass-Litteratur og film

  • Charlotte Giese DFI,(Denmark) 
  • Rose-Marie Strand, Distr. Folkets Bio (Sweden)
  • Faridah . S. Nabaggala, Ablooms grunnlegger og barnebokforfatter

Filmvisning

The Secret Garden

Velkommen til Ablooms internasjonale mottakelse
Dato: 18. november
Sted: Ibsen Museum & Theater
Tid: 16:30 – 19:30

Abloom inviterer til en spesiell kveld: Litteratur og film

Abloom inviterer deg hjertelig til en spesiell kveld dedikert til “Litteratur og film”, med et særlig fokus på representasjonen av funksjonshemmede i litteraturen. I samarbeid med Norsk folkemuseum utforsker vi rike bidrag til litteratur og film i verden.

Høydepunkter

Filmvisninger & litterære opplesninger: En feiring av kultur gjennom utvalgte filmer og litterære verker, med et øye for inkludering og mangfold.

Bokbad: Engasjerende samtaler med forfattere om viktigheten av representasjon i kulturuttrykk, med spesiell vekt på funksjonshemmedes stemmer og historier.

Nettverksbygging: En unik mulighet til å møte kulturpersonligheter, kunstnere og diplomater engasjert i inkluderende kulturformidling.

Påmelding

Plasser er begrensede. Sikre din deltagelse nå.

Bli med oss for en inspirerende kveld som setter lys på kulturarv og dens evne til å inkludere og representere alle stemmer.

Vi gleder oss til å se deg!

Contact us

Do you have questions regarding this event?

Contact

Other events

Rideglede for alle

Rideglede for Alle” er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs. Ønsker du å melde deg […]

Read more

AFF 2024: Kick off – Litteraturfagkonferansen!

Velkommen til lys i mytenes mørke: Litteraturfagkonferansen 2024 Norge er et land rikt på litterære skatter for både voksne og barn. Men det er et påfallende gap når det gjelder verk som utforsker temaer om annerledeshet, spesielt innen lyrikk og barnebøker. “Lys i mytenes mørke”, en del av den 13. Abloom Filmfestival, tar sikte på […]

Read more

AFF2024: Kick off – the literature conference!

Welcome to light in the darkness of myths: Literature conference 2024 Norway is a country rich in literary treasures for both adults and children. But there is a striking gap when it comes to works that explore themes of difference, especially in poetry and children’s books. “Light in the Darkness of Myths”, part of the […]

Read more

AFF-dager: Furuset bibliotek og aktivitetshus

Velkommen til Abloom filmfestival 2024: Feiring av norsk litteratur! Bli med på mye moro, hvor vi feirer norsk litteratur! Utforsk spennende filmvisninger og møt Abloom-maskoten på AFF-dagene: 16.11.24 – Familiedag19.11.24 – Barnehagens dag20.11.24 – SkoledagOpplev moro og kos for hele familien!

Read more