AFF2024: Internasjonal mottakelse

Dato

18. nov - 18. nov

Tid

16:30 - 19:30

Sted

Henrik Ibsens gate 26, 0255 Oslo

Velkommen til Ablooms internasjonale mottakelse
Dato: 18. november
Sted: Ibsen Museum & Theater
Tid: 16:30 – 19:30

Abloom Inviterer til en spesiell kveld: Litteratur og film

Abloom inviterer deg hjertelig til en spesiell kveld dedikert til «Litteratur og film», med et særlig fokus på representasjonen av funksjonshemmede i litteraturen. I samarbeid med Norsk folkemuseum utforsker vi rike bidrag til litteratur og film i verden.

Høydepunkter

Filmvisninger & litterære opplesninger: En feiring av kultur gjennom utvalgte filmer og litterære verker, med et øye for inkludering og mangfold.

Bokbad: Engasjerende samtaler med forfattere om viktigheten av representasjon i kulturuttrykk, med spesiell vekt på funksjonshemmedes stemmer og historier.

Nettverksbygging: En unik mulighet til å møte kulturpersonligheter, kunstnere og diplomater engasjert i inkluderende kulturformidling.

Påmelding

Plasser er begrensede. Sikre din deltagelse nå.

Bli med oss for en inspirerende kveld som setter lys på kulturarv og dens evne til å inkludere og representere alle stemmer.

Vi gleder oss til å se deg!

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

Kulturelle skatter og aktiv sommer i Olafiagangen

Bli med på gratis sommeraktiviteter i hjertet av Olafiagangen, støttet av Bydel Gamle Oslo. Fra 23.juni til 16. august 2024, arrangerer vi hver lørdag en rekke spennende og gratis aktiviteter for barn og unge. Opplev alt fra kreative verksteder til kulturelle vandringer og dans!

Les mer

Rideglede for alle

Rideglede for Alle» er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs. Ønsker du å melde deg […]

Les mer

AFF 2024: Kick off – Litteraturfagkonferansen!

Velkommen til lys i mytenes mørke: Litteraturfagkonferansen 2024 Norge er et land rikt på litterære skatter for både voksne og barn. Men det er et påfallende gap når det gjelder verk som utforsker temaer om annerledeshet, spesielt innen lyrikk og barnebøker. «Lys i mytenes mørke», en del av den 13. Abloom Filmfestival, tar sikte på […]

Les mer

AFF-dager: Furuset bibliotek og aktivitetshus

Velkommen til Abloom filmfestival 2024: Feiring av norsk litteratur! Bli med på mye moro, hvor vi feirer norsk litteratur! Utforsk spennende filmvisninger og møt Abloom-maskoten på AFF-dagene: 16.11.24 – Familiedag19.11.24 – Barnehagens dag20.11.24 – SkoledagOpplev moro og kos for hele familien!

Les mer