Har du erfaring med hest og vil være med på et givende prosjekt for minoritetsbarn i Oslo? Abloom søker deg!

Abloom Rideklubb trenger flere frivillige med hesteerfaring til vårt prosjekt «Rideglede for alle» som tilbyr ridekurs for minoritetsbarn fra familier under fattigdomsgrensen. Din oppgave blir å hjelpe til med å lære barna å ri ved å delta i hestestell og hestekos, assistere med påsaling og som leier av hest og rytter under ridetime. Ikke så veldig mye løping, men garantert mye kos og hygge! 

Du må ha erfaring med hest og ridekurs fra før og kunne håndtere hest på en kyndig og trygg måte. Rytterne i Abloom Rideklubb er i alder 6-16 år, og gruppen med frivillige hjelpere er fra begynnelsen av 20-årene til 50-årene. Nå vil vi ha med flere hesteelskere på laget! Tidspunkt er ca 11.00-13.30 på søndager. Vi har det koselig sammen og avslutter formiddagen med snacks i caféen. Ridekurset går over tolv ganger og man skriver seg opp på datoer man har lyst til å komme. Frivillige med god rideerfaring som deltar mer enn seks ganger får være med å ri på langtur i vakre Østmarka på egne datoer. 

Abloom er en organisasjon stiftet i 2012 av Faridah Nabaggala. Hun har blandt annet fått Oslo Kulturpris og Kongens Fortjeneste medalje for Ablooms viktige arbeid for minoritetsbarn, og spesielt for å bryte med tabuer og hindre isolasjon av minoritetsbarn med funksjonsnedsettelser. Organisasjonen jobber for holdningsendring og inkludering.

Hvem ser vi etter? 

Deg som har god erfaring med hest, god på å formidle kunnskap og snakke med barn, imøtekommende og god til å samarbeide, over 16 år. 

Sted: Alna Ridesenter, Alnaparkveien 13. Bussholdeplass rett ved stallen og parkeringsplass til bil på anvist plass. 

Skriv litt om deg og din erfaring med hest så hører du fra oss! Neste kurs starter opp i januar 2024. 

Kontakt: post@abloom.no