Nyhetsbrev mars: Nye horisonter i inkludering med Abloom!

«Å bygge broer gjennom inkludering betyr å forstå og feire hverandres forskjeller som vår største styrke. Hos Abloom arbeider vi utrettelig for at alle skal føle seg velkomne og verdsatt, uavhengig av tro eller funksjonsevne. Vårt nye e-læringskurs, ‘Inkluderende religionsutøvelse’, er et skritt på veien mot et mer inkluderende samfunn hvor vi lærer av hverandre i et fellesskap preget av forståelse og respekt.» – Faridah Nabaggala, daglig leder i Abloom

Inkludering i religionsutøvelse: Mer enn bare tilgang

Offisiell lansering av e-læringskurs: «Inkluderende religionsutøvelse»

Det er med stor glede vi inviterer deg til lanseringen av vårt nyeste e-læringskurs, «Inkluderende religionsutøvelse», den 13. mai 2024. Dette kurset markerer en milepæl i vårt arbeid for å fremme inkludering innen religionsutøvelse, tilrettelagt for alle uavhengig av tro eller funksjonsevne.

Hva du kan forvente:

Interaktiv læring: Engasjerende moduler som kombinerer teori og praksis for å inspirere og opplyse.

Læring på dine premisser: Fleksibilitet til å lære når og hvor det passer deg.

Feiring av fellesskapet: Vi avslutter lanseringsdagen med en feiring av vårt fellesskaps engasjement for inkludering – selvfølgelig med kake!

Registrer deg nå: Send en e-post til post@abloom.no for å reservere din plass.

Mini Abloom para-idrettsdag: En dag for glede og fellesskap

Bli med oss til Mini Abloom para-idrettsdag, en unik begivenhet som feirer mangfold og inkludering gjennom para-idretter. Dette er en fantastisk anledning for barn og unge med ulike funksjonsvariasjoner til å utforske nye aktiviteter og bygge selvtillit. Påmeldingen er åpen – bli med i feiringen!

Lys i mytenes mørke: Utforsk norsk kulturhistorie

Bli med oss i «Lys i mytenes mørke» for å utforske funksjonshemminger i norsk kulturhistorie gjennom forskningsfunn, artikler og interaktive utstillinger. Ikke mist sjansen til å delta på vår kommende litteraturkonferanse. Del gjerne dine historier og tanker med oss!

Samarbeid for inkludering

Vi søker samarbeidspartnere som deler vår visjon om et mer inkluderende samfunn. Sammen kan vi kaste lys over viktige historier og utvide prosjektets rekkevidde. Interessert? Ta kontakt på post@abloom.no!

Dette har også skjedd i Abloom:
-I samarbeid med Norsk folkemuseum: superkule påskeaktiviteter med påskekrim på Norsk folkemuseum🌸 Tusen takk til stiftelsen Scheibler💖


-Abloom feirer verdensdagen for down syndrom, vil vi i Abloom sende en spesiell hilsen til alle dere fantastiske mennesker der ute! 🌏 Sofie fra Abloom-teamet ønsker å markere denne viktige dagen ved å rette fokus mot inkludering, mangfold og den ubegrensede potensialet som bor i hver og en av oss. Vi tror på en verden hvor forskjeller feires og hvor hver stemme blir hørt.


-Leser søker bok og Abloom samarbeider under AFF2024 i forbindelse med tema Norsk Litteratur – et manglende fjell av litteraturgull! La oss feire mangfoldet i historier og stemmer sammen og finne lys i mytenes mørke! Gled dere til magiske øyeblikk på AFF2024! ✨


-Oppdag skjulte skatter i norsk litteratur med oss under Abloom Filmfestival, 14.-23. nov! 📚✨ Bli med på forestillinger på Oslo-biblioteker, inkludert Furuset. Uke 47 markerer også Awareness Week for å lyse opp livene til barn og unge med funksjonsnedsettelse. Ikke gå glipp av det!


-Sjekk ut våre Abloom-knights på Abloom rideklubb 2024!

Ønsker deg en varm og inkluderende påskeferie
Fra Abloom-familien til din: Vi ønsker deg en berikende påskeferie fylt med kjærlighet, fellesskap og nye oppdagelser. Husk viktigheten av inkludering, selv i ferien.
Bli en del av vårt engasjerende fellesskap og ta del i disse viktige skrittene mot en mer inkluderende fremtid. Vel møtt til minnerike opplevelser og fellesskap!

Abloom: Sammen mot en inkluderende fremtid.