Internasjonal mottakelse 2022

Dato

21. nov

Tid

16:45 - 20:00

Sted

TØYENGATA 53 – GAMLE MUNCHMUSEET / SONE C

Program

Finger food

Film Screening

Private Eyes

Length: 14 min
Year: 2011
Type of film: Short
Director: Nicola Lemay

Opening speech

Faridah S. Nabaggala

Festival Director of Abloom

The accomplished and award-winning social entrepreneur. Nothing can get Faridah Nabaggala to forget those she fights for.

Norway has become a culturally richer country, thanks to Faridah’s contribution increased diversity in Norwegian film and film culture. Starting your own film festival is something very few people can put on their CV.

Opening of Internasjonal Reception

Kanadisk ambassade

The humanitarian event is held in collaboration with a number of embassies and the Norwegian Film Institute. This year we have the pleasure to have the Embassy of Canada in collaboration with us during the Film Festival.

Discussion

"Diversity in film"

Discussion with:

Faridah Nabaggala – Festival Director of Abloom

Eszter Vuojala – Festival Coordinator of Abloom

Hilde Kjos from Media Fabrikken, Viken fylkeskommune

PANTELIS Panteloglou from Olympia Festival

Henrik Syse is a Norwegian philosopher, author, and lecturer.

Julie Ova – Norwegian Film Institute

 

Film screening

«Handsome»

Year: 2021
Type of film: Features
Running Time: 98 min
Director: Luke White

 

Thanks for now!

Vi har glede av, for fjerde gang å ønske velkommen til Ablooms internasjonale mottakelse under AFF 2022.

Tema: “Traume, hvem bryr seg? Med pårørende i fokus, et søskenperspektiv.” Abloom inviterer diplomater, filmskapere, filmskoleelever og andre relevante og interesserte personer til mottakelsen. Vårt diskusjonspanel består av kompetente og interessante fagfolk. Mer viktig info vil bli publisert fortløpende på Abloom.no og våre sosiale medier. Det vil bli mulig å følge mottakelsen digitalt, og lenke til dette kommer senere. Målet vårt med dette arrangementet er å skape et åpent og tilgjengelig samfunn for alle – også internasjonalt. Vi ønsker derfor å samle ulike aktører fra forskjellige kulturer og land til denne mottakelsen. Fokuset er på film- og kulturbransjen, men vi håper å nå flere grupper i samfunnet, samt stimulere til en inkluderende filmkultur. Vi håper også at dette arrangementet kan inspirere filmskapere til å ta opp vårt kjernetema i sine produksjoner, også gjennom samarbeid med andre aktører i bransjen. Det blir enkel bevertning under arrangement. Abloom samarbeider med en rekke ambassader og Norsk filminstitutt om dette arrangementet.

Spørsmål og svar

Hva skjer på Internasjonal Mottakelse?
Hvem kan delta?
Live-streames Internasjonal Mottakelse?

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

Mini Abloom paraidrettsdag 2024

La alle, uansett funksjonsevne, få mulighet til å delta i samfunnet, uten å møte fysiske og psykiske hindringer som stenger dem ute. For oss i Abloom er det viktig å gjøre det mulig for barn og unge med spesielle behov å utfolde seg sammen med jevnaldrende. Derfor arrangerer vi denne idrettsdagen som er spesiell på […]

Les mer

Ferieaktiviteter for alle 2024!

Vi ønsker å gi barn , unge og deres familier mulighet til å bli med påferieaktiviteter og helgeturer med overnatting. Det skal både være utendørsleker og andre typiske aktiviteter man gjør nårman er på ferie. Alle skal få verdifulle minner fra en fin og inkluderende ferieHovedmålet med dette prosjektet er å tilby en sommerferieaktivitet der […]

Les mer

Kulturelle skatter og aktiv sommer i Olafiagangen

Bli med på gratis sommeraktiviteter i hjertet av Olafiagangen, støttet av Bydel Gamle Oslo. Fra 9. juni til 16. august 2024, arrangerer vi hver lørdag en rekke spennende og gratis aktiviteter for barn og unge. Opplev alt fra kreative verksteder til kulturelle vandringer og dans!

Les mer

Rideglede for alle

Rideglede for Alle» er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs.

Les mer