Nyhetsbrev fra Abloom!

September Spotlight – Klar for Abloom filmfestivalfeber!

«Funksjonshemmede individers mentale helse i minoritetsspråklige miljøer krever særlig oppmerksomhet, da kulturelle faktorer og språkbarrierer kan forsterke stigma og begrense tilgangen til nødvendig støtte», sier Faridah Nabaggala

Abloom Knights rir igjen!

Vi er glade for å kunngjøre at Abloom rideklubb allerede har gjenåpnet i september! Vi har begynt å gjenoppta aktivitetene og har valgt å ha base både på Alna og Stovner ridesenter. Det er på høy tid å gjenforenes med våre firbente venner og fortsette å skape fine øyeblikk sammen i rideklubben.

Ablooms superkule barnejury for 2023!

Tiden før  Abloom filmfestival barnas dag på Filmens Hus er en tid med spenning og forberedelser for Ablooms barnejury. I november skal denne dedikerte gruppen av unge filmkritikere dele ut den ettertraktede Abloom-prisen for beste barnefilm. Med nøye gjennomgang av filmene og livlige diskusjoner, er juryen fast bestemt på å anerkjenne og feire den filmen som best fanger barnas fantasi og innsikt. Deres engasjement og entusiasme lover en minneverdig og inspirerende filmfestival som hyller talent og kreativitet i barne-filmverdenen.

Årets AFF2023 program!

Spennende nyheter! Programmet for Abloom filmfestival er nå klart, og du kan sjekke ut alle de spennende arrangementene og filmvisningene ved å besøke følgende link!

Utforsk det varierte utvalget av filmer og aktiviteter som festivalen har å tilby, og bli med på feiringen av kreativitet og historiefortelling gjennom film!

Oppvarming til spennende AFF-dager!

Velkommen til Abloom Filmfestival 2023 – en uforglemmelig feiring av film og kreativitet! Festivalen vil strekke seg over flere spennende dager fylt med filmvisninger. Over 420 barnehagebarn og over 780 skole-barn gleder seg til å delta på årets filmfestival i november.I år skal vi være på Sentralen, Tøyen Gamle Munch, FIlmens hus og for første gang på Deichman Bjørvika! Fra hjertevarmende barnefilmer til inspirerende ungdomsverk, vil vi utforske en verden av historier på lerretet. Besøk vår nettside for å melde deg på festivalen. Gled deg til en enestående opplevelse fylt med lidenskap for film og skaperglede!

Dette har også skjedd i Abloom:

  • Manglende oppfølging av unge voksne funksjonshemmede i spesialisthelsetjenester- Bekymringsmelding. Les saken her!
  • Abloom jobber med E-læringskurs for prosjekt inkluderende religionsutøvelse! Sammen skal vi skape et inkluderende samfunn for alle!
  • Første befaringsbesøk hos Sentralen for fagkonferansen i november! Sjekk det ut her!

Lyst til å være frivillig under AFF2023? Meld deg på her: https://abloom.no/jobbe-hos-oss/