Mini Abloom Paraidrettsdag 2023: Fysisk Program

Dato

26. mai - 26. mai

Tid

10:00 - 14:00

La alle, uansett funksjonsevne, få mulighet til å delta i samfunnet, uten å møte fysiske og psykiske hindringer som stenger dem ute. For oss i Abloom er det viktig å gjøre det mulig for barn og unge med spesielle behov å utfolde seg sammen med jevnaldrende. Derfor arrangerer vi denne idrettsdagen som er spesiell på følgende måte:

 • Barna har det moro med fysisk aktivitet, samtidig som de får en innføring i hvordan leken kan justeres, sånn at alle kan få være med.
 • Samarbeidspartnerne våre har spesialkompetanse på inkluderende idrett og moro, og stiller med instruktører for barna denne dagen.
 • Vi kjører quiz for å spre kunnskap om Universell Utforming for barn. Inkluderende aktivitet er bra for alle, men helt nødvendig for noen.

Vi skal ha mange ulike aktiviteter der det å ha spesielle behov blir en styrke, noe man kan konkurrere og være aktiv med – og ikke lenger sitte på sidelinjen. I år samarbeider vi med; Norsk Orientering, NFF Oslo Stiftelsen VI, Golfforbundet, Paraidrett-Norges idrettsforbund, MIO BPA, Vålerenga Paraishockey, Furuset Ishockey IF, Norges hånballforbund Øst, Linderud IL, Norges volleyballforbund, Furuset Tennis IF, Norges Blindeforbund, Friskis & Svettis, Tøyen sportsklubb og Beitostølen Helsesportssenter! Vi er alltid interessert i å ta inn nye aktiviteter og justere programmet.

Noen av disse aktivitetene er:

 • Rullestol og spesialsykler (kappløp og mer)
 • Friidrett
 • Golf
 • Orientering
 • Ballaktiviteter
 • Styrketrening
 • Tennis
 • Labyrint

Og mye mer!

OBS! Flere aktiviteter vil bli lagt til, og noen kan bli strøket dersom det er behov for å justere.

MER INFO OM MINI ABLOOM PARAIDRETTSDAG

Hver Mini Abloom har et spesifikt tema som gjør at barn og unge får mer kunnskap og økt bevissthet om funksjonsnedsettelser. Dette skjer på en pedagogisk og gøyal måte for barna. I begynnelsen var festivalen på Tøyen, men i 2018 utvidet vi til Stovner/Rommen. Vi hadde 650 deltakere på Mini Abloom i 2018 og hadde besøk av varaordfører Kamzy Gunaratnam. I 2020 ønsket Abloom velkommen til Norges første virtuelle filmfestival og aktivitetsdag. Temaet var “rett til deltakelse i organiserte idrettsarenaer/friluftsliv”. Aktivitetsdagen handlet om inkludering av alle barn, uansett bakgrunn, i organisert idrett, og hvor alle får mulighet til å delta i fysiske aktiviteter. Dette er barn som ofte har lav deltakelse i organisert idrett, og som veldig ofte mangler positive forbilder.

Deler av filmfestivalen ble som følge av pandemien i 2021 holdt online. Både filmvisning og registrering foregikk på nett. I tillegg skulle tiltaket bidra til informasjonsspredning om Covid 19 blant barn.

Spørsmål og svar

Hvor skal jeg møte opp?
Hvem kan delta?
Hva er paraidrettsdag?
Koster det noe å delta?
Hvordan melder jeg meg på?
Kan man være medlem i Abloom?
Hvilke bydeler er det som tilbyr dekket utgifter av medlemskap for fritidsaktiviteter for barn og unge?
Kan Abloom hjelpe meg å søke dekket utgift for medlemskap?

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

AFF dager på Tøyen 2023

Bli med på uforglemmelige AFF-dager på Tøyen med kos, film og mye moro! 🌟 Bli med på uforglemmelige AFF-dager på Tøyen! 🌟 🎉 Velkommen til AFFdager på Tøyen i under Abloom filmfestival 2023: 🗓️ 19.11.23 – Kick off: 10:00-18:30🗓️ 20.11.23 – Barnehagens dag: 09:30-12:00🗓️ 21.11.23 – Barnas dag: 10:00-15:20 Abloom gleder seg til å ønske […]

Les mer

AFF2023: Fagkonferansen

Årets viktigste konferanse om idrett! Ablooms fagkonferansen! Mandag 20.november på Sentralen — ønsker Abloom og sentrale aktører velkommen til  Idrettsfagkonferansen under den tolvte Abloom filmfestival  . Vil du lære mer om inkludering gjennom idrett? Vil du vite mer om det siste innen feltet medvirkning?  Målgruppe: omfatter en bred gruppe, inkludert representanter fra ulike organisasjoner, politikere […]

Les mer

AFF2023: Barnehagens dag

Bli med på film, møte med Abloom-maskoten og masse kos og moro på Gamle munch!

Les mer

AFF2023: Internasjonal Mottakelse

Vi har glede av, for femte gang å ønske velkommen til Ablooms internasjonale mottakelse under AFF 2023. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en kveld fylt med inspirasjon og global samhørighet. Årets tema er «Idrett og trivsel for alle!» Årets tema er “Idrett -og trivsel for alle!”Med tema Idrett for alle ønsker vi å bidra […]

Les mer
This site is registered on wpml.org as a development site.