En spennende skidag fylt med modige deltakere!

Den 22.januar ga Abloom målgruppen vår et gratis tilbud om en opplevelsesrik vinterdag ute i naturen. Vi ønsket flyktninger, familier der en eller flere har en funksjonsnedsettelse, og barnefamilier under fattigdomsgrensa hjertelig velkommen til arrangementene våre!

Dagen var fylt med spente deltakere som aldri hadde stått på ski før, men likevel prøvde seg med barnas oppmuntrende tale! Mange av deltakerne våre prøvde seg også på aking langsides ski-aktivitetene våre. Vi hadde også med oss to flinke instruktører som hjalp alle med å komme seg på beina! Vanskeligst var nok å få på seg skiene, men etter det gikk det som gjør en nybegynner til en proff; mye feiling og prøving igjen!

“Det var gøy, men jeg falt mye!”, forteller en av deltakerne våre.

Foto: Abloom

Vi hadde også med oss selveste Abloom-maskotten på ski! Dette var sannelig et syn for både deltakerne og barna på skiskolen i Skullerudstua. Deltakerne våre hygget seg videre med blant annet kakao og pølser. 

“Abloom gir gode tilbud på aktiviteter til minoritetsspråklig, jeg føler at jeg blir passet på. Man treffer folk fra andre land som man blir venner med og blir bedre kjent med norsk kultur” forteller Mamado.

Foto: Abloom

Vi takker FRIGO for utlån av utstyr!  Vi har masse flere spennende vinteraktiviteter på lur fra 22. Januar, 05. Februar, 26. Mars og 30. April! Bli med her!

Finansiert av Kulturdepartementet