Varaordfører Abdullah Alsabeehg til AFF 2022!

Foto: Oslo kommune/Sturlason

Varaordfører Abdullah Alsabeehg vil være til stede ved Abloom fagkonferanse under Abloom Filmfestival på Saga kino i Oslo 24. november 2022.

Vi takker Abdullah Alsabeehg for å ha vært en god Abloom-venn og for hans mangeårige kamp for minoriteter, og for å ha bekjempe rasisme og diskriminering i samfunnet. Abdullah Alsabeehg har søsken perspektiv og er storebror til en søster med multifunksjonshemming. Vi og mange gleder seg til å lære og kjenne han gjennom hans innlegg på fagkonferansen i november!

Årets tema er “Traume, hvem bryr seg? Med pårørende i fokus, et søsken perspektiv.” Hele tre måneder før konferansestart, den 24. november, har Abloom Konferansen 2022 allerede passert 300 påmeldte . Meld deg på nå! Påmelding til fagkonferansen (gratis!): send epost: post@abloom.no

I løpet av livet opplever pårørende trauma (den kompliserte sorgen). De skammer seg veldig for hva de har opplevd, og trenger støtte og forståelse. Hvordan kan pårørende bygge ned disse følelsene?

Når barn er pårørende er de ekstra utsatt. Foreldrene etterspør også råd om hvordan inkludere søsken som pårørende og hvordan hjelpe dem til å håndtere sine opplevelser.

Søsken som har familiemedlemmer med funksjonsnedsettelse har behov for delaktighet, fellesskap, informasjon og god kommunikasjon.
Hvordan snakke åpent om situasjonen og finne en god balanse i forholdet mellom ansvar og frihet?
Hvordan kan samfunnet skjerme pårørende barn og unge fra traumatiske situasjoner? Hvor kan pårørende som har opplevd traumer søke råd og støtte?
Får de pårørende hjelp tidlig nok?

Foto: Abloom

I tillegg byr vi på alt du ellers er vant til å oppleve på AFF: de beste filmene, møter med filmskapere, kos med familie og venner – samt mye god og holdningsskapende læring. Vi vil ha deg med på Abloom fagkonferansen 2022! Meld deg på nå! Påmelding til fagkonferansen (gratis!): send epost: post@abloom.no

Akkreditering

Akkreditering Presse som ønsker å dekke varaordfører Abdullah Alsabeehg besøk må be om akkreditering elektronisk på e post: post@abloom.no mob tlf: 46341945 innen 15. november 2022 klokken 15.00.