Nyhetsbrev: Nedtelling til Abloom filmfestival!

Kjære Abloom-fellesskap,

Vi sender våre beste ønsker og håper dere har det bra! November har ankommet, og med det følger spennende muligheter og begivenheter som vi ser frem til å dele med dere.

«I idrett ligger en mektig kraft, som bygger broer, skaper samhold, fremmer helse og velvære. Likevel står funksjonshemmede minoritetsspråklige individer overfor spesielle utfordringer når det gjelder å bryte ned tabuer og delta i idrettsaktiviteter. I november, under vår idrettsfagkonferanse, vil vi utforske disse tabuene og betydningen av å skape inkluderende muligheter,» uttaler Faridah Nabaggala.

I år markerer vi 75-årsjubileet for FNs verdenserklæring. I denne anledning vil Abloom kaste lys på dette viktige temaet under vår kommende filmfestival i november. Vår visjon er klar: Alle barn og unge med nedsatt funksjonsevne skal føle seg verdige, sett og hørt!

Abloom Filmfestival 2023: En uke fullpakket med film og spennende opplevelser!
Uke 47 er ikke bare en tid for våre viktige bevissthetsarrangementer, det markerer også ankomsten av den spektakulære Abloom Filmfestival 2023! Fra 19. til 25. november vil vi fylle hver dag med en blendende samling av filmvisninger og minneverdige øyeblikk. Vi har kuratert en variert programplan som vil glede filmelskere i alle aldre. Se frem til mer detaljert informasjon om daglige festivalaktiviteter som vil bli delt ut i ukene som kommer.

Foto: Abloom

Bli med oss på nedtellingen til AFF-dagene i november:

Super Søndag Kickoff hos Gamle Munchmuseet:
Dato: 19. november
Sted: Gamle Munchmuseet, Tøyengata 53
Høydepunkter:
Abloom filmfestival Kickoff
Markering av barnas bursdag
Feiring av FNs Barnekonvensjon
Vi inviterer deg til å bli med på en superfin søndag i november og være en del av denne minneverdige begivenheten!

Abloom Idrettsfagkonferanse:
Dato: 20. november
Tid: Hele dagen
Sted: Sentralen


Barnas Filmfestival på Filmens hus:
Dato: 24. november
Tid: 09:00 til 12:30
Sted: Filmens hus
Barnas Filmfestival på Filmens hus (Fortsettelse):

**Åpent for skoler fra 4. til 7. trinn
Arrangement inkluderer:
Filmvisninger
Morsomme aktiviteter
Abloom-barnejuryen vil også kåre ÅRETS beste barnefilm!

For mer informasjon og påmelding til barnas Filmfestival, besøk.www.abloom.no

Se alle arrangementer >>

Foto:Abloom

Awareness Week – Bli med oss i Feiringen av Blådue Uka!

Uke 47 gir oss anledning til engasjement og refleksjon under Awareness Week og Blådue Uka. Dette er en unik mulighet til å delta i meningsfylte diskusjoner og aktiviteter som berører kjernen av samfunnet vårt. Mer informasjon om arrangementene vil bli tilgjengelig i de kommende ukene.

Aktivitetstips for Abloom Awareness Week:

  • Arranger en blå fest i barnehagen og på skolen for å støtte en viktig sak og øke bevisstheten om funksjonsnedsettelser.
  • Feir Blådue-uken i 2023 ved å bære en Blådue-pin. Pins kan bestilles på abloom.no eller ved å kontakte post@abloom.no.
  • Delta i den tolvte AFF 2023 ved å organisere holdningsskapende og underholdende aktiviteter i dine egne barnehager og skoler.
Foto:Abloom

Barnejuryets siste møte før filmfestivalen!

Vår dyktige barnejury har arbeidet grundig for å velge ut filmene som vil trollbinde publikum under årets festival. De har avholdt sitt siste møte før festivalen, og vi er takknemlige for deres engasjement og innsats. Resultatene av deres arbeid vil bli presentert under festivalen, og vi kan nesten ikke vente med å dele med dere alle!

Frivilligmøte – Sammen for Suksess

Tusen takk til alle dere som deltok på vårt nylige frivilligmøte! Det var en flott mulighet til å styrke båndene i vårt samfunn og få den nødvendige informasjonen før festivalen. Vi setter stor pris på engasjementet deres, og vi ser frem til å jobbe sammen for å gjøre Abloom Filmfestival 2023 til en minnerik opplevelse.

Vil du være en del av vårt frivillige team?

Har du en lidenskap for film og kultur? Vil du være en del av vårt dynamiske frivillige team under Abloom Filmfestival 2023? Vi søker fremdeles etter engasjerte individer som ønsker å bidra til denne utrolige begivenheten. Enten du er interessert i vertskap, logistikk eller filmvisninger, har vi en plass for deg. Registrer deg som frivillig ved å besøke nettsiden vår og fyll ut søknadsskjemaet: https://abloom.no/jobbe-hos-oss/

Dette har også skjedd i Abloom:

  • Referansegruppen vi hadde møtet med i forbindelse med prosjektet om inkluderende religionsutøvelse, markerer et viktig skritt fremover. Vi arbeider mot å lansere Norges, og kanskje verdens, første e-læringskurs om inkluderende religionsutøvelse, som vi kaller «Et helt fellesskap». Abloom fortsetter å etterlate et betydelig inntrykk i funksjonshemmedes bevegelse.

Vi takker dere for deres engasjement og ser frem til å skape magi sammen denne november måned!