Abloom nyhetsbrev – Juni 2024

Abloom nyhetsbrev

Kjære venner og støttespillere,

Sommeren er endelig her, og vi er begeistret for å dele nyheter og oppdateringer fra Abloom. Juni har vært en måned fylt med spennende aktiviteter og begivenheter, og vi ser frem til mange flere høydepunkter i tiden som kommer.

Oppsummering av Juni-aktiviteter:

Ferieaktiviteter for alle:
Vårt sommerferieprogram har hatt en strålende start! Barna har deltatt i musikk-, danse- og kunstverksteder, internasjonale eventyrstunder, kreative verksteder med maling, og mye mer. Det har vært en glede å se barna smile og leke sammen, og vi ser frem til mange flere uforglemmelige øyeblikk.

Rideglede for alle:
Vårt populære ridekurs skal være  i full gang retteetter sommerferien i august. Barna skal lære om hester, delta i stallarbeid, og selvfølgelig ri. Vi er stolte av innsatsen vårt team (frivillige) som er klare til å  skape glede og mestring blant deltakerne.

Abloom filmfestival 2024:
Planleggingen av årets filmfestival er godt i gang. Med temaet «Norsk Litteratur – et manglende fjell av litteraturgull!» har vi mange spennende programmer med filmer og arrangementer. Dette blir en uforglemmelig opplevelse for alle deltakere.

Litteraturfagkonferansen:
Vi setter sammen et inspirerende program for vår litteraturfagkonferanse, «Lys i mytenes mørke.» Vi gleder oss til å utforske norsk litteratur med fokus på inkludering og mangfold.

Barnas dager:
Vi skal  arrangere flere barnedager med filmvisninger, lesestunder og kreative aktiviteter. Disse dagene skal være lærerikt og morsomt, og vi håper mange ser frem til våre arrangementer i nov.

Viktig melding fra organisasjonslederen:
Vi har merket en betydelig økning i interesse fra barnefamilier som ønsker å delta i våre aktiviteter. Dessverre har vi ikke kapasitet til å imøtekomme alle, både fra Oslo og nabokommuner. Abloom er bekymret for den økende fattigdommen blant barnefamilier og oppfordrer de riktige instanser til å ta denne meldingen på alvor. Det er behov for mer støtte og ressurser for å sikre at alle barn og unge får muligheten til å delta i meningsfulle og berikende aktiviteter. Faridah S. Nabaggala-leder, Abloom

Sommerhilsen:
Vi ønsker alle våre venner, støttespillere og deltakere en fantastisk sommer! Nyt tiden med familie og venner, og ta vare på hverandre. Vi ser frem til å fortsette å spre glede og inkludering gjennom våre aktiviteter og arrangementer.

Meld deg på våre aktiviteter: https://abloom.no/events/
Ferieaktiviteter for alle: Fortsatt åpen for påmelding! Ikke gå glipp av sjansen til å delta på våre spennende sommeraktiviteter.

Rideglede for alle: Åpent for nye deltakere.

Abloom Filmfestival 2024: Bli med på en feiring av norsk litteratur gjennom film.

Litteraturfagkonferansen: Utforsk mangfoldet i norsk litteratur sammen med oss.

Barnas dager: Flere morsomme og kreative dager venter.

Vi oppfordrer alle til å tipse kolleger, venner og familie om Ablooms aktiviteter. La oss sammen gjøre sommeren 2024 til en tid fylt med glede, læring og fellesskap.