AFF 2024: Kick off – Litteraturfagkonferansen!

Dato

14. nov - 14. nov

Tid

09:00 - 14:30

Sted

Sentralen

Velkommen til lys i mytenes mørke: Litteraturfagkonferansen 2024

Norge er et land rikt på litterære skatter for både voksne og barn. Men det er et påfallende gap når det gjelder verk som utforsker temaer om annerledeshet, spesielt innen lyrikk og barnebøker. «Lys i mytenes mørke», en del av den 13. Abloom Filmfestival, tar sikte på å fylle dette tomrommet.

Vi inviterer deg til å delta i samtaler som utfordrer tabuer, åpner for dialog og beriker forståelsen av mangfold gjennom litteraturen. Bli med oss for en unik kombinasjon av litterære presentasjoner, filmvisninger, og engasjerende diskusjoner som vil opplyse, inspirere og fremme inkludering.

Bli en del av endringen. Bli med oss for å utforske litteraturens ubrukte fjell av gull.

Spørsmål og svar

Hvem kan delta?
Koster det noe å delta?
Hvordan melder jeg meg på?
Frivillig på AFF 2024 - Påmelding er i gang!

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

Mini Abloom paraidrettsdag 2024

La alle, uansett funksjonsevne, få mulighet til å delta i samfunnet, uten å møte fysiske og psykiske hindringer som stenger dem ute. For oss i Abloom er det viktig å gjøre det mulig for barn og unge med spesielle behov å utfolde seg sammen med jevnaldrende. Derfor arrangerer vi denne idrettsdagen som er spesiell på […]

Les mer

Ferieaktiviteter for alle 2024!

Vi ønsker å gi barn , unge og deres familier mulighet til å bli med påferieaktiviteter og helgeturer med overnatting. Det skal både være utendørsleker og andre typiske aktiviteter man gjør nårman er på ferie. Alle skal få verdifulle minner fra en fin og inkluderende ferieHovedmålet med dette prosjektet er å tilby en sommerferieaktivitet der […]

Les mer

Kulturelle skatter og aktiv sommer i Olafiagangen

Bli med på gratis sommeraktiviteter i hjertet av Olafiagangen, støttet av Bydel Gamle Oslo. Fra 9. juni til 16. august 2024, arrangerer vi hver lørdag en rekke spennende og gratis aktiviteter for barn og unge. Opplev alt fra kreative verksteder til kulturelle vandringer og dans!

Les mer

Rideglede for alle

Rideglede for Alle» er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs.

Les mer