Abloom rideklubb 2024

Dato

16. jan - 27. okt

Tid

11:00 - 12:00

Velkommen til Abloom rideklubb – Våren 2024

Bli med i Abloom rideklubb denne våren og opplev gleden ved ridning! Vi tilbyr et spennende medlemskapsprogram ved to fantastiske ridesentre:

Alna ridesenter:

Starter: 28. januar 2024
Bli med på våre ukentlige ridekurs og opplev den unike gleden ridning kan bringe.


Stovner ridesenter:

Starter: 16. januar 2024


Delta i våre spesialtilpassede kurs designet for å styrke selvtillit og sosial inkludering.
Vårt program er skreddersydd for å støtte alle barn og unge , med særlig fokus på de med nedsatt funksjonsevne. Vi fokuserer på å bygge et støttende og inkluderende miljø der alle kan vokse og trives. Meld deg inn i Abloom Rideklubb og bli en del av et fellesskap som fremmer helse, trivsel og sosial deltakelse gjennom ridning.

Registrer deg i dag og sett ut på en spennende reise med Abloom rideklubb! Tilbudet er ikke gratis.

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

Kulturelle skatter og aktiv sommer i Olafiagangen

Bli med på gratis sommeraktiviteter i hjertet av Olafiagangen, støttet av Bydel Gamle Oslo. Fra 23.juni til 16. august 2024, arrangerer vi hver lørdag en rekke spennende og gratis aktiviteter for barn og unge. Opplev alt fra kreative verksteder til kulturelle vandringer og dans!

Les mer

Rideglede for alle

Rideglede for Alle» er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs. Ønsker du å melde deg […]

Les mer

AFF 2024: Kick off – Litteraturfagkonferansen!

Velkommen til lys i mytenes mørke: Litteraturfagkonferansen 2024 Norge er et land rikt på litterære skatter for både voksne og barn. Men det er et påfallende gap når det gjelder verk som utforsker temaer om annerledeshet, spesielt innen lyrikk og barnebøker. «Lys i mytenes mørke», en del av den 13. Abloom Filmfestival, tar sikte på […]

Les mer

AFF-dager: Furuset bibliotek og aktivitetshus

Velkommen til Abloom filmfestival 2024: Feiring av norsk litteratur! Bli med på mye moro, hvor vi feirer norsk litteratur! Utforsk spennende filmvisninger og møt Abloom-maskoten på AFF-dagene: 16.11.24 – Familiedag19.11.24 – Barnehagens dag20.11.24 – SkoledagOpplev moro og kos for hele familien!

Les mer