AFF2024:Familiedagen

Dato

23. nov - 23. nov

Tid

10:00 - 20:00

Sted

Vitaminveien 27, 0485 Oslo

Bli med på film, møte med Abloom-maskoten og masse kos og moro!

Bli med på en uforglemmelig familiedag under Abloom filmfestival 2024!


📅 Dato: 23.11.24
🕒 Tid: 10:00 – 20:00
🏢 Sted: Odeon kino (Vitaminveien 27, 0485 Oslo)


Dagen er åpen for alle – fra små til store!
Kom og bli med på en spennende filmfest og en dag fylt med moro for hele familien. 🎉
Vi har nøye utvalgte filmer som vil glede både små og store filmelskere. Så ta med deg familien, finn en god plass og nyt en herlig kinodag sammen. Dette er Norges kuleste familiedag, og vi kan nesten ikke vente med å se deg der!


Merk datoen i kalenderen og bli med oss på en minneverdig dag fylt med filmglede, latter og fellesskap. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en fantastisk familiedag under Abloom Filmfestival 2024!

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

Kulturelle skatter og aktiv sommer i Olafiagangen

Bli med på gratis sommeraktiviteter i hjertet av Olafiagangen, støttet av Bydel Gamle Oslo. Fra 23.juni til 16. august 2024, arrangerer vi hver lørdag en rekke spennende og gratis aktiviteter for barn og unge. Opplev alt fra kreative verksteder til kulturelle vandringer og dans!

Les mer

Rideglede for alle

Rideglede for Alle» er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs. Ønsker du å melde deg […]

Les mer

AFF 2024: Kick off – Litteraturfagkonferansen!

Velkommen til lys i mytenes mørke: Litteraturfagkonferansen 2024 Norge er et land rikt på litterære skatter for både voksne og barn. Men det er et påfallende gap når det gjelder verk som utforsker temaer om annerledeshet, spesielt innen lyrikk og barnebøker. «Lys i mytenes mørke», en del av den 13. Abloom Filmfestival, tar sikte på […]

Les mer

AFF-dager: Furuset bibliotek og aktivitetshus

Velkommen til Abloom filmfestival 2024: Feiring av norsk litteratur! Bli med på mye moro, hvor vi feirer norsk litteratur! Utforsk spennende filmvisninger og møt Abloom-maskoten på AFF-dagene: 16.11.24 – Familiedag19.11.24 – Barnehagens dag20.11.24 – SkoledagOpplev moro og kos for hele familien!

Les mer