Lanserings-seremoni av E-læringskurs!

Dato

13. mai - 13. mai

Tid

10:00 - 12:30

Sted

K1 Aktivitetshuset


Delta i Ablooms lanserings-seremoni for E-læringskurs: Inkluderende religionsutøvelse – Det blir kake!

Vi er begeistret for å invitere deg til lanseringen av vårt innovative e-læringskurs den 13.05.24. Dette kurset er skreddersydd for å fremme inkludering innen religionsutøvelse, åpent for alle uavhengig av funksjonsevne og trosretning.

Dette kan du glede deg til:

Interaktiv læring: Spennende moduler som kombinerer teori med praksis.

Lær på dine premisser: Tilgjengelig overalt, til enhver tid.

• Feiring av fellesskapet: Avslutningsvis blir det kake for å feire vårt fellesskap og læring!

Påmelding: Sikre din plass ved å sende en e-post til post@abloom.no eller melde deg på dette arrangementet med skjema ved siden av.

Merk deg datoen, 13.05.24, og bli med oss for en dag fylt med læring, inkludering og selvfølgelig kake. Vi ser frem til å samles og ta skritt mot en mer inkluderende fremtid.

Vi gleder oss til å se deg!

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

Kulturelle skatter og aktiv sommer i Olafiagangen

Bli med på gratis sommeraktiviteter i hjertet av Olafiagangen, støttet av Bydel Gamle Oslo. Fra 23.juni til 16. august 2024, arrangerer vi hver lørdag en rekke spennende og gratis aktiviteter for barn og unge. Opplev alt fra kreative verksteder til kulturelle vandringer og dans!

Les mer

Rideglede for alle

Rideglede for Alle» er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs. Ønsker du å melde deg […]

Les mer

AFF 2024: Kick off – Litteraturfagkonferansen!

Velkommen til lys i mytenes mørke: Litteraturfagkonferansen 2024 Norge er et land rikt på litterære skatter for både voksne og barn. Men det er et påfallende gap når det gjelder verk som utforsker temaer om annerledeshet, spesielt innen lyrikk og barnebøker. «Lys i mytenes mørke», en del av den 13. Abloom Filmfestival, tar sikte på […]

Les mer

AFF-dager: Furuset bibliotek og aktivitetshus

Velkommen til Abloom filmfestival 2024: Feiring av norsk litteratur! Bli med på mye moro, hvor vi feirer norsk litteratur! Utforsk spennende filmvisninger og møt Abloom-maskoten på AFF-dagene: 16.11.24 – Familiedag19.11.24 – Barnehagens dag20.11.24 – SkoledagOpplev moro og kos for hele familien!

Les mer