Mini Abloom Paraidrettsdag 2023: Online Program

Dato

22. mai - 26. mai

Tid

10:00 - 14:00

Program

Faridah S. Nabaggala

Faridah introduserer oss til Mini Abloom Paraidrettsdag 2023

Vi synger og danser med DJ Abloom

Sangene kan du også høre her

Indtroduksjon til diverse aktiviteter

Norsk Orientering og Lillomarka, Stovner sportsklubb, Orienteringslag, Golfforbundet, Stiftelsen VI, Beitostølen Helsesportsenter, Boccia, Norges Fotballforbund, SK Vidar Friidrett, Rødekors Oslo og andre kommer til å vise frem sine aktiviteter.

+ Mye å lære – mye å bli inspirert av!

Vi vet at ikke alle får blitt med på den store paraidrettsdagen til Mini Abloom fysisk 26. mai, men alle kan likevel strømme Mini Abloom Paraidrettsdag online program på Abloomplay.no!

Over finner du en knapp som fører deg til PDFen som beskriver ulike aktiviteter som du kan gjøre, som er morsomme – og som inkluderer alle! Laste ned et opplegg for aktivitet de kan bruke denne dagen. Opplegget er laget av Norsk Orientering og Beitostølen Helsesportsenter.

Den 26. mai kommer vi til å strømme Mini Abloom Paraidrettsdag på Abloomplay.no! Og da kan du få inspirasjon, synge med DJ Abloom, og lære om hvordan alle kan få være med på fysisk aktivitet og idrett.

Husk å melde deg på via skjemaet i dette eventet eller via post@abloom.no.

OBS! Dersom du skal strømme eventet på nett, ber vi om at du skriver “Strømmer eventet” og hvor mange som strømmer eventet.

Prosjektet er finansiert av Oslo Kommune!

Spørsmål og svar

Hva er Paraidrettsdag?
Hvem kan delta?
Koster det noe å delta?
Hvordan melder jeg meg på?
Kan skoleklasser/barnehager være medlem i Abloom?
Hvilke bydeler er det som tilbyr dekket utgifter av medlemskap for fritidsaktiviteter for barn og unge?
Bli frivillig !

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

Rideglede for alle

Rideglede for Alle» er et initiativ fra Abloom, støttet av Bufdir, som skaper engasjerende og tilgjengelige rideopplevelser for barn og unge. I samarbeid med Alna Ridesenter tilbyr vi ridekurs og ferieaktiviteter som styrker selvtillit og fremmer trivsel, med fokus på å lære nye ferdigheter og nyte det gode fellesskapet utendørs. Ønsker du å melde deg […]

Les mer

AFF 2024: Kick off – Litteraturfagkonferansen!

Velkommen til lys i mytenes mørke: Litteraturfagkonferansen 2024 Norge er et land rikt på litterære skatter for både voksne og barn. Men det er et påfallende gap når det gjelder verk som utforsker temaer om annerledeshet, spesielt innen lyrikk og barnebøker. «Lys i mytenes mørke», en del av den 13. Abloom Filmfestival, tar sikte på […]

Les mer

AFF-dager: Furuset bibliotek og aktivitetshus

Velkommen til Abloom filmfestival 2024: Feiring av norsk litteratur! Bli med på mye moro, hvor vi feirer norsk litteratur! Utforsk spennende filmvisninger og møt Abloom-maskoten på AFF-dagene: 16.11.24 – Familiedag19.11.24 – Barnehagens dag20.11.24 – SkoledagOpplev moro og kos for hele familien!

Les mer

AFF2024: Internasjonal mottakelse

Velkommen til Ablooms internasjonale mottakelseDato: 18. novemberSted: Ibsen Museum & TheaterTid: 16:30 – 19:30 Abloom inviterer til en spesiell kveld: Litteratur og film Abloom inviterer deg hjertelig til en spesiell kveld dedikert til «Litteratur og film», med et særlig fokus på representasjonen av funksjonshemmede i litteraturen. I samarbeid med Norsk folkemuseum utforsker vi rike bidrag til litteratur […]

Les mer