Dialogmøte-Inkluderende religionsutøvelse

Dato

13. mar - 13. mar

Tid

13:30 - 16:00

Sted

K1 Aktivitetshuset

Program

Velkommen!

Kaffe og frukt!

 

Abloom-leder Faridah S. Nabaggala

Velkomsthilsen, Abloom-leder Faridah S. Nabaggala

Byråd for kultur og idrett, Omar Samy Gamal

 Åpningsinnlegg – Omar Samy Gamal er byråd for kultur og idrett i Oslo

 

Innlegg

Innlegg fra Inger Marie Lid professor med masterutdanning i Medborgerskap og samhandling ved VID vitenskapelige høgskole)

Diskusjon

Utdeling av spørreskjemaer og svar

Matpause

Mat og mingling

Avslutning

Hei!

Abloom har gleden av å invitere deg til vår dialogmøte om “Inkluderende religionsutøvelse (13.03.23) 13.30 på Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1, 0652 Oslo). Vi takker veldig for at dere så sjenerøst har stilt opp, vært rause med tid og innsats overfor vårt prosjekt.

Dette arbeidet er en en videreføring av på bakgrunnen av Felleserklæring om at funksjonsnedsettelse ikke er en guddommelig straff, skal vi aktivt løfte vårt neste prosjekt/tema som omhandler å få gjennomslag for ‘Inkluderende religionsutøvelse’. Vårt mål er at alle – så langt det lar seg gjøre, skal kunne dyrke sin Gud i sitt trossamfunn; innen alle religioner.

Tema : Inkluderende religionsutøvelse
Målet er å få utarbeide et e-læringskurs som har fokus på å øke kunnskapen om funksjonshemming, om CRPD, samt om universell utforming i tros- og livssynssamfunn . Samt øke kunnskap om funksjonsnedsettelse og kartlegging av barrierer funksjonshemmede opplever i tros- og livssynssamfunn. Konferansier Monica Haugen, CRPD-aktivist er også nedpå programmet! For mer info om prosjektet klikk her.

Du må gjerne ta med deg inntil to personer på seremonien.

I regi av Abloom inviterer vi ledere fra kristne, muslimske og andre religiøse samfunn sammen til samarbeid om “Inkluderende religionsutøvelse”.
Event: https://www.facebook.com/events/582925428829463

Les mer om oss på Abloom.no

Vi håper det vil være mulig for deg å delta på denne dialogmøte, da din tilstedeværelse og deltakelse er svært viktig for å synliggjøre et positivt syn på likestilling og inkludering. Dersom du hadde hatt mulighet til å gi et svar innen 13. mars på om du kan delta, så hadde det vært fint.

Vennlig hilsen,

Faridah S. Nabaggala
Grunnlegger og administrerende direktør Abloom

Kontakt oss

Lurer du på noe om arrangementet?

Kontakt

Andre arrangementer

AFF dager på Tøyen 2023

Bli med på uforglemmelige AFF-dager på Tøyen med kos, film og mye moro! 🌟 Bli med på uforglemmelige AFF-dager på Tøyen! 🌟 🎉 Velkommen til AFFdager på Tøyen i under Abloom filmfestival 2023: 🗓️ 19.11.23 – Kick off: 10:00-18:30🗓️ 20.11.23 – Barnehagens dag: 09:30-12:00🗓️ 21.11.23 – Barnas dag: 10:00-15:20 Abloom gleder seg til å ønske […]

Les mer

AFF2023: Fagkonferansen

Årets viktigste konferanse om idrett! Ablooms fagkonferansen! Mandag 20.november på Sentralen — ønsker Abloom og sentrale aktører velkommen til  Idrettsfagkonferansen under den tolvte Abloom filmfestival  . Vil du lære mer om inkludering gjennom idrett? Vil du vite mer om det siste innen feltet medvirkning?  Målgruppe: omfatter en bred gruppe, inkludert representanter fra ulike organisasjoner, politikere […]

Les mer

AFF2023: Barnehagens dag

Bli med på film, møte med Abloom-maskoten og masse kos og moro på Gamle munch!

Les mer

AFF2023: Internasjonal Mottakelse

Vi har glede av, for femte gang å ønske velkommen til Ablooms internasjonale mottakelse under AFF 2023. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en kveld fylt med inspirasjon og global samhørighet. Årets tema er «Idrett og trivsel for alle!» Årets tema er “Idrett -og trivsel for alle!”Med tema Idrett for alle ønsker vi å bidra […]

Les mer
This site is registered on wpml.org as a development site.